Kuruluş Osman Julia Yasmeen Baker Kimdir?

Kuruluş Osman Julia Yasmeen Baker kimdir? Bozdağ Film imzalı, ilk bölümü 20 Kasım 2019 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Metin Günay'ın yaptığı, senaryosunu Mehmet Bozdağ'ın kaleme aldığı ATV'nin reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman'da Julia karakterini canlandıran ünlü oyuncu Yasmeen Baker hakkındaki bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Yasmeen Baker kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Kuruluş Osman Julia Yasmeen Baker kimdir? Bozdağ Film imzalı, ilk bölümü 20 Kasım 2019 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Metin Günay'ın yaptığı, senaryosunu Mehmet Bozdağ'ın kaleme aldığı ATV'nin reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman'da Julia karakterini canlandıran ünlü oyuncu Yasmeen Baker hakkındaki bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Yasmeen Baker kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

kurulus osman julia yasmeen baker kimdir

 

Kuruluş Osman Julia Yasmeen Baker kimdir? 

 

1979 yılında Almanya'da doğan Yazmeen Baker'in babası Alman annesi ise Türk'tür. Annesinin memleketi Mersin'de 3 yaşına kadar yaşamıştır. Sinema sektöründen önce dövüş sporları eğitmenliği yapmıştır ve dövüş sporlarına olan ilgisi ile dünyada tanınmıştır. Kuruluş Osman dizisinin 70. bölümünde kadroya Yazmeen Baker katıldı. Oyuncunun biyografi bilgileri araştırılıyor. Yazmeen Baker 1979 yılında Almanya'nın Göttingen şehrinde dünyaya gelmiştir. Yazmeen Baker'in babası Alman, annesi ise Mersinli bir Türktür. 1,74 cm boyundaki Yazmeen Baker, sinema sektöründen evvel dövüş sporları eğitmenliği yapmış ve dövüş sporlarına olan ilgisi ile dünya çapında tanınan bir isim haline gelmiştir. Baker, Karate, Martial Arts, Kung Fu gibi dövüş sporlarında ustadır. Ardından bu yetenek ve başarısını beyaz perdede show olarak yapmayı isteyen Yazmeen Baker Uluslararası Michael Chekhov oyunculuk akademisinde eğitim almıştır. Oyuncu Wing Chun, Muay Thai Chaiya, Eskrim, Krabi Krabong, Reiten, Stunt Fighting/ Bühnenkampf, Sörf, Yüzme, Yoga alanlarında da profesyonel olarak faaliyettedir. Çeşitli dans ve entrümanlara da ilgi duyan Yazmeen Baker, İngilizce, Almanca ve Türkçe bilmektedir. Yazmeen Baker, Kuruluş Osman dizisinde 3. sezon yeni oyuncuları arasına katılmıştır.