Kurtuluş Kuş Hakkında Tecavüz İddiası! Sosyal Medyada Olay Oldu!

Son dönemin popüler şarkıcılarından ünlü şarkıcı Kurtuluş Kuş'un önceki gün verdiği konserin sonrası hayranı olduğu genç bir kıza tecavüz ettiği iddiası gündeme bomba gibi düştü. 

 

Son dönemin popüler şarkıcılarından ünlü şarkıcı Kurtuluş Kuş'un önceki gün verdiği konserin sonrası hayranı olduğu genç bir kıza tecavüz ettiği iddiası gündeme bomba gibi düştü. Son dönemde yaptığı açıklamalarla ve sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Kurtuluş Kuş'un önceki gün verdiği konserin sonrası hayranı olduğu genç bir kıza tecavüz ettiği iddiası gündeme bomba gibi düştü. 

 

Son dönemin popüler isimlerinden Kurtuluş Kuş’un konser için gittiği Aydın’da hayranı olan bir genç kıza tecavüz ettiği iddia edildi. Mağdur B.Ö. “Hayatımı karartan bu kişi, adalet önünde hesap verecek” dedi. Genç popçu Kurtuluş Kuş'un, konser için gittiği Aydın'da İzmirli bir hayranına otel odasında tecavüz ettiği iddia edildi. YeniAsır'dan Fatih Şendil'in haberine göre; genç şarkıcı hakkında suç duyurusunda bulunan B.Ö. psikolojik tedavi görürken, yakınlarının kendisine zarar vermemesi için bir saniye bile yanından ayrılmadığı öğrenildi. Hayranı olduğu Kurtuluş Kuş'la sosyal medya üzerinden iletişim kuran ve daveti üzerine Aydın'a giden 21 yaşındaki genç kız, şarkıcının alkollü olmasından yararlanarak kendisine tecavüz ettiğini ileri sürerek şikayetçi oldu.

 

kurtulus kus hakkinda tecavuz iddiası sosyal medyada olay oldu

 

Sonra belki evleniriz! Ağlama! Hadi git!

 

İfadesine başvurulmak üzere arandığı öğrenilen Kurtuluş Kuş'un hayatını kararttığını belirten B.Ö. "Kendisi bana sarıldığı anda bakire olduğumu söyleyerek yalvardım. Ama ellerimi zorla tutup tecavüz etti" dedi. Tecavüzün ardından genç popçunun "Sonra belki evleniriz. Ağlama, hadi git" dediğini anlatan genç kız, "Babamın başı belaya girmesin diye anlatmayacaktım ama durgunluğumdan şüphelenince anlatmak zorunda kaldım" ifadesini kullandı. Genç kızın avukatı Fatih Seyfikli ise ellerinde her türlü rapor ve ifadelerin olduğunu belirterek, "Kendisine sanatçı diyen Kurtuluş Kuş'un hukuk çerçevesi içinde asla peşini bırakmayacağız. 21 yaşındaki bir genç kızın hayallerini çalmanın bedelini ödeyecek" dedi.



Etiketler: