İbrahim Tatlıses'den Nusret Ve CZN Burak'a Sert Sözler! Ne Dedi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, yaptığı açıklamada Nusret ve CZN Burak'ı hedef alırken sert sözler söyledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, yaptığı açıklamada Nusret ve CZN Burak'ı hedef alırken sert sözler söyledi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, yaptığı açıklamada Nusret ve CZN Burak'ı hedef alırken sert sözler söyledi.  

 

Millete çamur yediriyorlar!

 

Hürriyet gazetesinden Behlül Aydın'ın haberine göre; sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, yaptığı açıklamada Nusret ve CZN Burak'ı hedef alırken sert sözler söyledi. Şarkıcılığın yanı sıra lahmacun ve çiğköfte restoranlarının işletmeciliğini yapan İbrahim Tatlıses, Nusret ve CZN Burak'ı hedef aldı. İki ünlü aşçının kendisi sayesinde ünlü olduklarını söyleyen Tatlıses, "Ne yağları yağ, ne isotları isot. Millete çamur yediriyorlar" dedi 

 

ibrahim tatlises ten czn burak ve nusret e sert sozler millete camur yediriyorlar