Kont Ziya Karakteriyle Tamer Levent Yalı Çapkını'na Geri Dönüyor!

Cuma akÅŸamlarının sevilen yapımlarından olan Yalı Çapkını dizisi izleyiciyi ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Final yapan Sakla Beni'de Kont Ziya karakteri ile rol aldığı dönemde Yalı Çapkını'na da konuk olan Tamer Levent diziye geri dönüyor.

 

BaÅŸrollerinde Afra SaraçoÄŸlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor gibi isimlerin baÅŸrollerinde yer aldığı Yalı Çapkını dizisinin geçen hafta ekrana getirilen yeni bölümünde Orhan karakteri vurularak öldü. Orhan karakterini canlandıran Emre AltuÄŸ bu ÅŸekilde sezon finali önceki Yalı Çapkını'na veda etmiÅŸ oldu. Kulislerden sızan bilgilere göre peÅŸ peÅŸe ailesinde yaÅŸanan ölümler Ferit'in hayatında büyük bir kırılma noktası olacak.

 

Birsen AltuntaÅŸ'ın haberine göre, yakın zamanda biten "Sakla Beni"nin meÅŸhur karakteri 'Kont Ziya' Yalı Çapkını dizisine geri dönecek. Usta oyuncu Tamer Levent, geçtiÄŸimiz günlerde Halis AÄŸa'nın yıllar sonra yardım istediÄŸi eski düÅŸmanı olarak yalıya misafir olmuÅŸtu. Gelen haberlere göre karakter bu kez intikam ateÅŸiyle yanan Ferit'in isteÄŸiyle hikâyede yerini alacak.