KKTC'de Helin Reessur'un Ölümü Ülkeyi Sarstı! Cesedi İnşaat Alanında Bulundu!

Kuzey Kıbrıs Türk Kesimi (KKTC)'de yaşayan 16 yaşındaki lise öğrencisi Helin Reessur'un cansız bedeni Mazimağusa'da bulunan bir residanz inşaatında bulunurken, katil zanlısı yakalandı. 

 

Kuzey Kıbrıs Türk Kesimi (KKTC)'de yaşayan 16 yaşındaki lise öğrencisi Helin Reessur'un cansız bedeni Mazimağusa'da bulunan bir residanz inşaatında bulunurken, katil zanlısı yakalandı. Kuzey Kıbrıs Türk Kesimi (KKTC)'de yaşayan 16 yaşındaki lise öğrencisi Helin Reessur'un cansız bedeni Mazimağusa'da bulunan bir residanz inşaatında bulunurken, katil zanlısı yakalandı. 

 

KKTC’de annesi Kıbrıs Türkü babası ise Suriyeli olduğu öğrenilen 16 yaşındaki lise öğrencisi Helin Reessur’un cesedi Gazimağusa kentinin turistik İskele Long Beach bölgesinde bir rezidans sitesi inşaat alanında bulundu. Hürriyet'ten Ömer Bilge'nin haberine göre polis, ilk incelemede Helin’in başına sert bir cisim vurularak öldürüldüğünü belirledi. Polis, ilerleyen saatlerde Gazimağusa’nın Kıbrıs Rum yönetimi sınır geçiş kapısı Derinya’da koltukları kanlı terk edilmiş bir otomobil buldu. Ekipler, kamera kayıtlarını incelemeye aldı.KKTC emniyeti, zanlı olarak görülen Sefer Buğra Altundağ’ın (21) yakalanması için halktan yardım istedi. Zanlının fotoğrafını yayınlayan polis, görenlerin ihbarda bulunmasını istedi.

 

RUM KESİMİNDE YAKALANDI

 

Altundağ, akşam saatlerinde kaçtığı Kıbrıs Rum yönetiminde yakalandı. KKTC polisinin BM aracılığıyla talep ettiği zanlının, bugün iade edilmesi bekleniyor. Kıbrıs’ta Türk ve Rum polisi, adli olaylarda BM aracılığıyla işbirliği yapıyor.