Kıvanç Tatlıtuğ'dan Serenay Sarıkaya İle Öpüşürsen Boşanırım İddialarına Yanıt Verdi!

Son dönemde Show TV'de yayınlanan Aile dizisiyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, dizide rol arkadaşı Serenay Sarıkaya ile öpüşme sahneleri sonrası eşiyle arasının açıldığı ve eşinin kriz çıkardığı iddialarına yanıt verirken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Son dönemde Show TV'de yayınlanan Aile dizisiyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, dizide rol arkadaşı Serenay Sarıkaya ile öpüşme sahneleri sonrası eşiyle arasının açıldığı ve eşinin kriz çıkardığı iddialarına yanıt verirken çarpıcı ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, dizide rol arkadaşı Serenay Sarıkaya ile öpüşme sahneleri sonrası eşiyle arasının açıldığı ve eşinin kriz çıkardığı iddialarına yanıt verirken çarpıcı ifadeler kullandı 

 

TV8'de yayınlanan 2. Sayfa programının haberine göre; Kıvanç Tatlıtuğ ‘Başak Dizer, Serenay Sarıkaya’yla öpüşme sahnelerine tepki gösterdi. Bir daha olursa seni boşarım” iddiasına ilişkin açıklama yaparken “Evde de, sette de keyifler çok yerinde. Her projede tekrarlanan bu uydurma haberi kaale bile almıyoruz.” şeklinde konuştu.