Killa Hakan'ın Durumu Ağırlaştı! İşte Massaka'nın Son Killa Hakan Açıklaması!

Son dönemde sağlık sorunları ile gündemde olan asıl adı Hakan Durmuş olan ünlü rapçi Killa Hakan'ın sağlık durumu ile ilgili Instagram sayfasından açıklama yayınlayan yakın arkadaşı Massaka, yaptığı açıklamada ünlü rapçinin komaya girdiğini söyledi. 

 

Son dönemde sağlık sorunları ile gündemde olan asıl adı Hakan Durmuş olan ünlü rapçi Killa Hakan'ın sağlık durumu ile ilgili Instagram sayfasından açıklama yayınlayan yakın arkadaşı Massaka, yaptığı açıklamada ünlü rapçinin komaya girdiğini söyledi. Son dönemde yaşadığı sağlık sorunları ile magazin gündeminde yer alan ünlü rapçi Killa Hakan'ın sağlık durumu ile ilgili Instagram sayfasından açıklama yayınlayan yakın arkadaşı Massaka, yaptığı açıklamada ünlü rapçinin komaya girdiğini söyledi.

 

Uzun süredir Almanya'da yaşayan ünlü rapçi Killa Hakan, bir süredir sağlık sorunlarıyla uğraşıyordu. Dün hastaneye kaldırılan Killa Hakan’ın sağlık durumuyla ilgili yakın arkadaşı Massaka sosyal medya sayfasından açıklama yaptı. Asıl adı Hakan Durmuş olan bandalı ve gözlüklü tarzı ile tanınan Killa Hakan'dan kötü haber geldi. Rapçi Killa Hakan yoğun bakıma kaldırıldı. Almanya'da yaşayan 49 yaşındaki şarkıcı ölüm kalım savaşı veriyor. Killa Hakan'ın yakın dostu Massaka yeni bir açıklamada bulundu. Almanya'dsa yaşayan 49 yaşındaki Killa Hakan, hastanede yaşam savaşı veriyor. Killa Hakan'ın can dostu Massaka, sosyal medya hesabından yeni bir açıklama yaptı. Massaka Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Killa Hakan uzun zamandır sağlık sorunlarıyla uğraşıyordu. Son günlerde durumu ağırlaştı. Kendisi şuan komada. Biz Berlin'de yanındayız. Ortalıkta dönen yanlış bilgilere itibar etmeyin" 

 

İşte o paylaşım;

 

killa hakan in durumu agirlasti komaya girdi