Zeynep Avcı'dan Kerem Bürsin'in Sözlerine Destek! Ego Tavan Yapmamalı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve Almanya'da yayınlanan Voice of Germany yarışmasında Tan TaÅŸçı'nın Yalan ÅŸarkısıyla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü ÅŸarkıcı Zeynep Avcı, önceki gün yaptığı açıklamada Kerem Bürsin'in oyuncularla ilgili söylediÄŸi sözlere destek verdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve Almanya'da yayınlanan Voice of Germany yarışmasında Tan TaÅŸçı'nın Yalan ÅŸarkısıyla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü ÅŸarkıcı Zeynep Avcı, önceki gün yaptığı açıklamada Kerem Bürsin'in oyuncularla ilgili söylediÄŸi sözlere destek verdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü ÅŸarkıcı Zeynep Avcı, önceki gün yaptığı açıklamada Kerem Bürsin'in oyuncularla ilgili söylediÄŸi sözlere destek verdi. 

 

Her hafta Türkiye havası alıp Almanya'ya dönüyorum!

 

Milliyet gazetesinin haberine göre; ‘The Voice of Germany' (O Ses Almanya) yarışmasına Tan TaÅŸçı’nın 'Yalan' ÅŸarkısıyla damga vuran Zeynep Avcı, Kadıköy'de müzikseverlerle buluÅŸtu. Konserler için her hafta Türkiye'ye geldiÄŸini belirten ÅŸarkıcı, aylardır gündemden düÅŸmeyen 'iddialı sahne kostümü' polemiÄŸi hakkında yöneltilen soru üzerine, "Benim örnek aldığım isimler farklı" dedi. Almanya'da katıldığı yarışma ile adını geniÅŸ kitlelere duyurmayı baÅŸaran Zeynep Avcı, Kozyatağı’nda bir mekanda sahneye çıktı. Sezen Aksu’dan Yıldız Tilbe’ye, Ä°brahim Tatlıses’ten Nilüfer’e kadar çok sayıda usta sanatçının hit ÅŸarkılarını yorumlayan sanatçı, sahne performansı ve sesiyle kendisini dinlemeye gelenlerden alkış aldı. Sade bir kıyafet tercih eden 39 yaşındaki ÅŸarkıcı, "Son dönemde popçular arasında yaÅŸanan dekolte yarışında sizi de görebilir miyiz?" sorusuna ÅŸu cevabı verdi: Herkesin kendi tercihi. Beni o tarzda kıyafetlerle göremezsiniz. Ben sesimle, ÅŸarkılarımla ön planda olmak istiyorum. Benim örnek aldığım isimler farklı. Sıla, Sezen Aksu, Nilüfer gibi isimleri kendime örnek alıyorum. 'O Ses Almanya' yarışmasından sonra Türkiye’de kendisine büyük bir ilginin olduÄŸunu belirten Avcı, “22 yıldır sahne yapıyordum ama yarışmadan sonra her hafta sahne için Türkiye'ye geliyorum. Türkiye havası soluyup, tekrar Berlin’e gidiyorum” ÅŸeklinde konuÅŸtu.

 

Sıla GençoÄŸlu imzalı 'Çığ' adlı single'ı ile dikkat çeken Zeynep Avcı, “Sıla ile çok güzel bir uyum yakaladık. Konserine davet edilmiÅŸtim. O gün aramızda oluÅŸan elektrikten dolayı bana destek çıkmak istedi. Bu ÅŸekilde yolculuÄŸumuz baÅŸladı. Sıla benim en güzel, en büyük ÅŸanslarımdan biri. Kaliteli olan her ÅŸeyde bulunmak isterim. Sürpriz projelerimiz de olacak” diyerek, sevenlerine müjde verdi. Tan TaÅŸçı'nın 2018 yılında yayınlanan 'Yalan' ÅŸarkısını seslendirerek ün kazanan Zeynep Avcı, “Tan TaÅŸçı ile tanışma fırsatım daha olmadı. Sadece kendisinden çok güzel bir tebrik mesajı geldi. Ä°nÅŸallah en kısa zamanda tanışma fırsatımız olur” ÅŸeklinde konuÅŸtu. Tan'ın Ekim 2021'de Instagram hesabından paylaÅŸtığı tebrik mesajı: The Voice Germany'de (O Ses Almanya) 'Yalan' ile yarışan Zeynep Avcı’yı baÅŸarısından ve yorumundan dolayı kutlarım. Çok duygulandım.

 

Kerem Bürsin'in sözlerine destek!

 

Türk oyuncuları egolu bulan Kerem Bürsin’in sözleri hatırlatılan Avcı, “Ego sadece sanatçılara özel deÄŸil, bence her insanda biraz ego olmalı. Abartılmadığı sürece negatif bir anlam taşımıyor. Ego olmalı ki insan kendine güvensin, baÅŸarılı olsun. Tabii ki ego tavan yapmamalı” ifadelerini kullandı.



Etiketler: