Kerimcan Durmaz Danla Bilic İle Niye Küstü? İşte Detaylar!

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Orkun Işıtmak, yayınladığı videosunda Kerimcan Durmaz'ı kanalına konuk ederken, Durmaz Danla Bilic ile aralarının neden bozuk olduğunu anlattı. 

 

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Orkun Işıtmak, yayınladığı videosunda Kerimcan Durmaz'ı kanalına konuk ederken, Durmaz Danla Bilic ile aralarının neden bozuk olduğunu anlattı. Son dönemde yaptığı yayınlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Orkun Işıtmak, yayınladığı videosunda Kerimcan Durmaz'ı kanalına konuk ederken, Durmaz Danla Bilic ile aralarının neden bozuk olduğunu anlattı.

 

Durmaz videoda Danla Bilic ile aralarının neden bozulduğunu anlatırken "Ben Danla ile video çektiğimde onun kanalında 9-10 milyon izlenmeler almıştı. Kendi kanalımda video çekmeye başladığımda hayranlarım Danla ile bir video çeker misin isteğinde bulununca bende Danla'ya aşkım bir video çekelim mi diye sordum. O da bana bir menajerimle konuşup sana haber vermem lazım dedi. Fakat haber vermedi ben de bu duruma çok sinirlendim ve onu takipten çıkardım." ifadelerini kullandı. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.