Acun Ilıcalı'dan Avrupa'da Külüp Alacakmış Sözlerini Eleştiren Gönenç Gürkaynak'a Tepki!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü medya patronu Acun Ilıcalı, Twitter sayfasından bugün verdiği bir demeçte Avrupada kulüp satın almak istemesini eleştiren Gönenç Gürkaynak'a tepki gösterdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü medya patronu Acun Ilıcalı, Twitter sayfasından bugün verdiği bir demeçte Avrupada kulüp satın almak istemesini eleştiren Gönenç Gürkaynak'a tepki gösterdi. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettiren ünlü medya patronu Acun Ilıcalı, Twitter sayfasından bugün verdiği bir demeçte Avrupada kulüp satın almak istemesini eleştiren Gönenç Gürkaynak'a tepki gösterdi.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Bence de kulüp alamazsın 8 ayrı ülkenin en büyük televizyonlarına prodüksüyon yapmıyor olabilir misin? O bahsettiğin listede ben en az 10 yıldır varım. Verdiğin verginin reklamını yapmak için beni kullanma, çirkin şeyler bunlar..." ifadelerini kullanan ünlü medya patronu bu paylaşımıyla sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;