Kendi Yolumda Filminin Soundtrackleri Müzikseverlerle Buluşacak!

Yapımcılığını Gökhan Özoğuz'un üstlendiği "Kendi Yolumda" filminin beğenilen soundtrackleri müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. 

 

Haber: Sedat Sarıkaya

 

Yapımcılığını Gökhan Özoğuz'un üstlendiği "Kendi Yolumda" filminin beğenilen soundtrackleri müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Yapımcılığını Gökhan Özoğuz'un üstlendiği "Kendi Yolumda" filminin beğenilen soundtrackleri müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. 

 

kendi yolumda filminin soundtrackleri muzikseverlerle bulusacak

 

Türk Rock Müzik tarihinin efsane gruplarından Athena, ‘Kendi Yolumda’ filminin müziklerine imza atmıştı. Tamamen canlı kayıtla yapılan film müzikleri müzikseverler tarafından albüm olarak bekleniyordu.  Athena’nın solisti Gökhan Özoğuz’un  yapımcılığını da üstlenerek, başrolünü oynadığı filmde, Gökçe Bahadır, Okan Çabalar, Ferit Aktuğ, Tuncer Salman, Tamer Levent, Suzan Aksoy, Erkan Can, Çağatay Aras ve Hakan Özoğuz da muhteşem oyunculuklarıyla yer almıştı.

 

Filmde yer alan müzikler yoğun istek üzerine Athena Sanat etiketi ile müzikseverler ile buluşuyor. Albümde yer alan ‘Dam Üstüne Çul Serer’ şarkısı 2 Haziran’da muhteşem Athena yorumu ile tüm dijital müzik platformlarında yer aldıktan sonra 9 Haziran’dan itibaren de ‘Haklıyız Kazanacağız’, ‘Aldırma Gönül’, Mikail Aslan ile ‘Mel Şi’ ve Mustafa İpekçioğlu ile Gökhan Özoğuz’un yorumladığı sevilen anonim deyiş ‘Şu Benim Divane Gönlüm’ adlı eserler,  ‘Kendi Yolumda’ filminde yer alan tüm tema müzikleriyle birlikte dinleyicisine ulaşacak.

 

Ömer Faruk Sorak’ın yönetmenliğini üstlendiği, izleyiciye kendini gerçekleştirmenin peşinden gitmeyi çarpıcı bir şekilde sorgulatan ‘Kendi Yolumda’ adlı film, soundtrack’in tüm dijital müzik platformlarında açıldığı 9 Haziran’da, eş zamanlı olarak Prime Video’da sinemaseverlerle buluşacak. Gökhan Özoğuz, Hakan Özoğuz, Emre Ataker, Egemen Özkasnaklı ve Ozan Öner’den oluşan Athena, çıkardıkları soundtrack albümünden hemen sonra yoğun konser programına ve yeni albüm çalışmalarına kaldıkları yerden devam edecekler.