Elif Buse Doğan'dan 'Ziller ve İpler' Bu Yaza Damga Vuracak!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Elif Buse Doğan'ın yeni şarkısı 'Ziller ve İpler' bu yaza damga vuracak. 

 

Haber: Sedat Sarıkaya

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Elif Buse Doğan'ın yeni şarkısı 'Ziller ve İpler' bu yaza damga vuracak. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Elif Buse Doğan'ın yeni şarkısı 'Ziller ve İpler' bu yaza damga vuracak. 

 

Son dönemin başarılı müzisyenleri arasına adını yazdıran ve üretimine hız kesmeden devam eden Elif Buse Doğan, yeni teklisi “Ziller ve İpler” ile sevenleriyle buluşmayı bekliyor. Sosyal sorumluluk projelerine verdiği önemle de bilinen Doğan, yeni şarkısını ilk kez 31 Mayıs’ta Darülaceze’de verdiği moral konserinde yaşlılarla paylaştı.

 

Usta sanatçı Selda Bağcan’ın da 1992 yılında hitleri arasına giren “Ziller ve İpler”in sözleri Aysel Gürel imzası taşıyor. Elif Buse Doğan’ın keyifli yorumuyla dillere yeniden pelesenk olacak “Ziller ve İpler” in düzenlemesi ise Emre Doğan’a ait.

 

Başarılı müzisyen Elif Buse Doğan, Samsak Döveci’nin ardından yine çok konuşulacak bir eserle dinleyenleriyle buluşacak. Elif Buse Doğan’ın yeni teklisi “Ziller ve İpler” 2 Haziran’da EBD Müzik markasıyla tüm dijital platformlarda müzikseverle buluşacak.