Kahramanmaraş'ta 248. Saat Mucizesi! 17 Yaşındaki Aleyna Atabey Apartmanı Enkazından Kurtarıldı!

7.7 ve 7.6'lık depremlerle sarsılan Kahramanmaraş'ta arama kurtarma çalışmaları tüm hızıyla aralıksız olarak devam ederken, Atabey enkazından 248. saatte 17 yaşındaki Aleyna isimli vatandaşımız sağ olarak kurtarılarak hastaneye sevk edildi. 

 

7.7 ve 7.6'lık depremlerle sarsılan Kahramanmaraş'ta arama kurtarma çalışmaları tüm hızıyla aralıksız olarak devam ederken, Atabey enkazından 248. saatte 17 yaşındaki Aleyna isimli vatandaşımız sağ olarak kurtarılarak hastaneye sevk edildi. 7.7 ve 7.6'lık depremlerle sarsılan Kahramanmaraş'ta arama kurtarma çalışmaları tüm hızıyla aralıksız olarak devam ederken, Atabey enkazından 248. saatte 17 yaşındaki Aleyna isimli vatandaşımız sağ olarak kurtarılarak hastaneye sevk edildi. 

 

kahramanmaras ta 248. saat mucizesi atabey apartmani enkazinda 17 yasindaki aleyna sag olarak kurtarildi

 

248. saat mucizesi! 17 yaşındaki Aleyna Atabey Apartmanı enkazında kurtarıldı!

 

kahramanmaras ta 248. saat mucizesi atabey apartmani enkazinda 17 yasindaki aleyna sag olarak kurtarildi

 

CNN Türk'ten Fulya Öztürk'ün haberine göre; Atabey Apartmanı enkazından 17 yaşındaki Aleyna Kahramanmaraş’ta 248. saatte kurtarılırken yeni bir mucizeye imza atıldı. Madencile ve JAK ekipleri yoğun bir uğraş sonrası Atabey Apartmanı enkazından 17 yaşındaki Aleyna sağ olarak kurtarıldı. Atabey apartmanı enkazından kurtarılan 17 yaşındaki Aleyna sağ salim kurtarılarak hasteneye sevk edilirken, sağlık durumunun iyi olduğu bilgisi paylaşıldı. 11. günde Aleyna Ölmez isimli vatandaşımız kurtarılırken, Kayabaşı mahallesinde Atabey apartmanı enkazından sağ olarak kurtarıldığı bilgi verildi. Aleyna'nın ilk sözlerinin yaşını açıklamak ve su istemek olduğu belirtildi.