Hatay Cebrail Mahallesi Kimyacı Apartmanı Enkazında 11. Gün Mucizesi! Fatma Ramazan Enkazda Tespit Edildi!

7.7 ve 7.6'lık depremlerle sarsılan Hatay'da arama kurtarma çalışmaları aralıksız olarak devam ederken, Cebrail mahallesi Kimya Apartmanı enkazında depremin 11. gününde Fatma Ramazan isimli vatandaşımızdan ısı tespiti yapılarak kurtarma çalışmaları başladı. 

 

7.7 ve 7.6'lık depremlerle sarsılan Hatay'da arama kurtarma çalışmaları aralıksız olarak devam ederken, Cebrail mahallesi Kimya Apartmanı enkazında depremin 11. gününde Fatma Ramazan isimli vatandaşımızdan ısı tespiti yapılarak kurtarma çalışmaları başladı. 7.7 ve 7.6'lık depremlerle sarsılan Hatay'da arama kurtarma çalışmaları aralıksız olarak devam ederken, Cebrail mahallesi Kimya Apartmanı enkazında depremin 11. gününde Fatma Ramazan isimli vatandaşımızdan ısı tespiti yapılarak kurtarma çalışmaları başladı. 

 

hatay da 11. gunde cebrail mahallesi kimyaci apartmani enkazinda mucize fatma ramazan dan isi tespit edildi

 

Fatma Ramazan'ı kurtarmak için ekipler çalışmalarını hızlandırdı!

 

hatay da 11. gunde cebrail mahallesi kimyaci apartmani enkazinda mucize fatma ramazan dan isi tespit edildi

 

CNN Türk’ten Enver Kaptanoğlu’nun haberine göre, Hatay’da Kimyacı Apartmanı enkazında Fatma Ramazan isimli vatandaşın olduğunun düşünüldüğünü açıkladı. 1. katta oturan Fatma Ramazan için yapılan arama tarama çalışmalarında, ısı tespitinin dün gece yapıldığı bilgisi verildi. 5 katlı bir bina olan Cebrail Mahallesi’ndeki Kimyacı Apartmanı enkazında 63 yaşındaki Fatma Ramazan’ın bulunduğunun düşünülmesiyle çalışmaların hızlandığı ve sürdüğü belirtildi.

 

Ayrıntılar gelecek..