Kadir Doğulu'dan Neslihan Atagül'e Övgü! Böyle Birine Nasıl Bakmam!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Kadir Doğulu önceki gün Uniq Hall'da eşi Neslihan Atagül ile birlikte görüntülenirken, Neslihan Atagül'e yaptığı övgü ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Kadir Doğulu önceki gün Uniq Hall'da eşi Neslihan Atagül ile birlikte görüntülenirken, Neslihan Atagül'e yaptığı övgü ile sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Kadir Doğulu önceki gün Uniq Hall'da eşi Neslihan Atagül ile birlikte görüntülenirken, Neslihan Atagül'e yaptığı övgü ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

Önceki akşam Maslak Uniq Hall’de bir gösteriyi izlemeye giden Neslihan Atagül ve eşi Kadir Doğulu aşk dolu bakışlarıyla dikkat çekti. Muhabirlerin “Bu bakışlarınız sosyal medyada çok konuşuluyor” yorumu üzerine Kadir Doğulu “Baksanıza nasıl bakmayayım böyle birine” cevabını verdi. Neslihan Atagül ile kendisi gibi oyuncu olan eşi Kadir Doğulu, 2016 yılında nikah masasına oturmuştu. Uzun süredir herhangi bir projede yer almayan Neslihan Atagül, yazar Peride Celal'in 1963 yılında kaleme aldığı ve "En güzel aşk romanım" dediği 'Gecenin Ucunda'da 'Avukat Macide'yi canlandıracak.

 

kadir dogulu dan neslihan atagul e ovgu boyle birine nasil bakmam

 

PATRONU EŞİ OLDU 

 

29 yaşındaki başarılı oyuncunun yeni dizisinde patronlarından biri TMC Film'in sahibi Erol Avcı, diğeri ise Alim Yapım'ın kurucusu olan eşi Kadir Doğulu. Yapımda Neslihan Atagül'e eşlik edip 'Kazım' ve 'Ahmet' karakterlerine hayat verecek erkek oyuncular henüz belli olmadı. Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti yeni dizi anlaşmasına imza atar atmaz soluğu Seyşeller’de almıştı. Çiftin tatili sona erse de Atagül’ün aklı adada kaldı. Instagram hesabından tatildeki anlarından bol bol fotoğraf paylaşan ünlü oyuncu altına, ‘Evet özlemiş olabilirim’ notunu düştü.

 

'ÇOK KISA BİR SÜRE ŞEHİR DIŞINDA OLACAK' 

 

Gösteri öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan çift “Sağ olsun bizi davet etti, biz de onu kırmak istemedik” dedi. Beraber oynayacakları proje hakkında da konuşan Doğulu, “Zaten uzun süredir sizler ile konuşuyoruz, genel olarak İstanbul’da olacak çok kısa bir süre de şehir dışında olacak” dedi. Beraber yaptıkları tatilden de bahseden çift “Böyle yerleri gezip görmek bizi çok mutlu ediyor. Güney Amerika’ya da gitmeyi düşünüyoruz, orada bizi seven çok kişi var. Türk dizileri orada çok seviliyor, bizim diziler sayesinde Türkçe konuşuyor birçok kişi” dedi. Röportaj sırasında Neslihan Atagül, hayran hayran eşi Doğulu’ya bakınca muhabirler “Resmen aşk ile bakıyorsunuz, sosyal medyada da bu durumunuz konuşuluyor” demesi üzerine Atagül “Baksanıza nasıl bakmayayım böyle birine?” diyerek eşine olan aşkını haykırdı.

 

MUTLULUKLA HABER VERİRİZ' 

 

Röportaj bitimi Atagül’ün karnını okşayan Doğulu’ya “Neslihan Hanım’ın karnını okşadınız, bize bir mesaj mı bu? Hamile mi yoksa Neslihan Hanım?” sorusu yöneltildi. Doğulu ise gülerek “Öyle bir şey olursa mutlulukla haber veririz” dedi.