Çağrı Atakan Eda Taşpınar'a Mutluluklar Diledi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Çağrı Atakan, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yakalanırken, eski aşkı Eda Taşpınar'a yeni ilişkisinde mutluluklar diledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Çağrı Atakan, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yakalanırken, eski aşkı Eda Taşpınar'a yeni ilişkisinde mutluluklar diledi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Çağrı Atakan, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yakalanırken, eski aşkı Eda Taşpınar'a yeni ilişkisinde mutluluklar diledi. 

 

Milliyet gazetesinden Mesut Yılmaz'ın haberine göre; Tv8 ekranlarında yayınlanan 'Survivor 2021’de mücadele eden ve sakatlığı nedeniyle yarışmadan ayrılmak zorunda kalan Çağrı Atakan, önceki gün City's Nişantaşı çıkışı görüntülendi. Muhabirlerle sohbet eden ünlü isim, eski sevgilisi Eda Taşpınar'ın yeni ilişkisi hakkında konuştu. Yaz aylarının en çok konuşulan ünlülerinden olan ve bronz tenden vazgeçmeyen Eda Taşpınar, sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. İddialı fotoğraflarıyla adından söz ettiren Taşpınar, bu kez yüzünü göstermemeyi tercih ettiği sevgilisiyle verdiği pozları yayınlamıştı.

 

cagri atakan eda taspinar a mutluluklar diledi

 

Daha önce 'Survivor 2021 Ünlüler Gönüllüler' yarışmasında mücadele eden oyuncu Çağrı Atakan ile aşk yaşayan Eda Taşpınar, gizemli erkek arkadaşıyla dudak dudağa objektif karşısına geçmişti. Eda Taşpınar ile sevgilisinin gönderileri 21 binden fazla beğeni almıştı. Paylaşımına "Anahtarlarımıza uyan kilitleri ve kilitlerimize uyan anahtarları olan bir kişi" notunu düşen Taşpınar'ın paylaşımını yorumlara kapatması da dikkatlerden kaçmamıştı.

 

"EDA'NIN PAYLAŞIMINI GÖRMEDİM”

 

Bunun ardından Taşpınar'la Survivor 2021'e gitmeden önce dört ay boyunca aşk yaşayan oyuncu Çağrı Atakan, önceki gün City's Nişantaşı çıkışı objektiflere yansıdı. 'Çukur' dizisindeki performansıyla tanınan ve Survivor'a sakatlığı yüzünden erken veda eden oyuncu, muhabirlerin sorularını cevapladı. 40 yaşındaki Atakan, fikir anlaşmazlığı yüzünden ayrıldıklarını söylediği sosyetik güzel Eda Taşpınar'ın (41) yeni ilişkisi hakkında konuştu. Ünlü isim, "Paylaştığı pozları görmedim. Allah mesut etsin. Eda çok iyi bir insan. Mutluluğu sonuna kadar hak ediyor. Ne diyebilirim ki, inşallah mutlu olur" ifadelerini kullandı.

 

KURMACA AŞK İDDİASI

 

Öte yandan ayrılmalarının ardından Eda Taşpınar-Çağrı Atakan aşkının kurmaca olduğu iddia edilmişti. Atakan'ın, 'Survivor 2021' kadrosuna seçilince aşk oyununu bitirdiği öne sürülmüştü. Takvim'in haberine göre; ikili, ortak dostları aracılığıyla Çeşme'de tanışmıştı. Sosyetik ikoncanın adı o dönem skandal bir aşk dedikodusuna karışmıştı. Sosyal medyada hızla yayılan bu skandalı unutturmak isteyen Taşpınar, Atakan'la birlikteymiş imajı yaratmak istemişti. Teklifi duyan Çağrı Atakan da şöhret olma fırsatı yakaladığını düşünüp 'aşk oyunu' oynamayı kabul etmişti. İkili, sadece birkaç kere Nişantaşı ve Bebek gibi gazetecilerin olduğu mekanlarda boy gösterip aşk şovu yapmıştı. Bu 'aşk oyunu' sayesinde Eda Taşpınar'ın skandalı unutturduğu, Çağrı Atakan'ın da şöhrete kavuştuğu iddia edilmişti.