İsviçre'yi Sarsan Cinayet! Karısını Öldürüp Blenderdan Geçirdi!

İsviçre’yi bir aile içi cinayet derinden sarstı. “Miss Suisse” (İsviçre Güzellik Kraliçesi Yarışması) eski finalistlerinden Kristina Joksimovic kocası tarafından boğularak öldürüldü. Otopsi raporunda genç kadının vücudunun bazı parçalarının bir mikserde öğütüldüğü açıklandı.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Kristina Joksimovic geçen 13 Şubat’ta Basel yakınındaki Binningen köyündeki evinde öldürülmüş olarak bulundu. 38 yaşındaki kadın boğulmuş, vücudu parçalara ayrılmıştı. Cinayetten bir ay sonra kocası Thomas olayı üstlendi Boşanma aşamasında olduğu karısının bıçakla saldırdığını, kendisini korumak için kesici aleti onun vücuduna yönelttiğini iddia etti. Ancak adli tıp raporu bu iddiayı yalanladı.

 

Mahkeme kocanın akıl sağlığı sorunları yaşadığına hükmetti. Zaten psikiyatristlere göre de Thomas sadizm ve toplumsal hayatla uyuşmazlık hastalıklarının pençesindeydi. Buna rağmen Thomas, Eylül ayı başındaki duruşmada şartlı tahliye talebinde bulundu. Mahkeme elbette reddtti ve otopsi raporunu açıkladı: “Eşini öldürdükten sonra paniğe kapılan katil bir testere, bir budama makası ve bir bıçakla eşinin vücudunu parçalara yırdı ve bir mikserde öğüttü. Öğütülmüş parçaları da bir kimyasal maddede eritmeye çalıştı.

 

Kurbanın ailesi dehşet içinde: “Son derece uyumlu bir çift gibi görünüyorlardı. Ancak son aylarda sürekli kavga ettiklerini duyuyorduk. Thomas’ın eşine şiddet uygulaması nedeniyle polis birçok kez evlerine gitmişti.” Joksimovic ile Thomas 2017’de evlenmişlerdi. Kristina Joksimovic 1008’de “Miss Suisse” yqrışmasında finale kalmıştı. Genç kadın daha sonra bir mankenlik ajansı kurmuştu.



Etiketler: