İsmail Balaban'ın Eski Nişanlısı Gamze Atakan Evleniyor!

Survivor'da gösterdiği başarılı performans ile ismini geniş kitlelere duyuran ünlü TV yıldızı İsmail Balaban'ın eski nişanlısı Gamze Atakan'ın nişanlandığı ve yakın zamanda evleneceği ortaya çıktı. 

 

Survivor'da gösterdiği başarılı performans ile ismini geniş kitlelere duyuran ünlü TV yıldızı İsmail Balaban'ın eski nişanlısı Gamze Atakan'ın nişanlandığı ve yakın zamanda evleneceği ortaya çıktı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü TV yıldızı İsmail Balaban'ın eski nişanlısı Gamze Atakan'ın nişanlandığı ve yakın zamanda evleneceği ortaya çıktı

 

Evleniyor!

 

Survivor 2021 şampiyonu olan Başpehlivan İsmail Balaban, nişanlısı Gamze Atakan ile yollarını ayırdıktan kısa bir süre sonra yarışmadan tanıdığı İlayda Şeker ile yeni bir aşka yelken açtı. Uzun süredir sessizliğini koruyan Gamze Atakan'ın da birlikte olduğu kendisi gibi ziraat mühendisi sevgilisi ile nişanlandığı ortaya çıktı. Atakan'ın bir akrabası, sosyal medya hesabından nişan tarihini duyurarak yakın çevresini davet etti. Gamze Atakan'ın nişan töreninden de bir fotoğraf ortaya çıktı.