Alp Navruz Ayça Ayşin Turan Çiftinden Dikkat Çeken Karar! Yazlık Almaya Karar Verdiler!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Alp Navruz ile Ada Masalı dizisinde tanışıp aşk yaşamaya başladığı meslektaşı Ayça Ayşin Turan verdikleri karar ile yazlık almaya karar verdiler.

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Alp Navruz ile Ada Masalı dizisinde tanışıp aşk yaşamaya başladığı meslektaşı Ayça Ayşin Turan verdikleri karar ile yazlık almaya karar verdiler. Son dönemde yaptıklarla açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu çift Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan verdikleri karar ile İstanbul'dan taşınmaya karar verdiler. 

 

Yazlık almaya karar verdiler!

 

Geçtiğimiz aylarda final yapan 'Ada Masalı' adlı dizide Haziran ve Poyraz karakterlerini canlandıran Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz'un gerçek hayatta da birliktelik yaşadığı ortaya çıkmıştı. İlişkilerini önce inkar, sonra kabul eden Alp Navruz-Ayça Ayşin Turan çifti, Kaz Dağları’nda ya da Urla’da aşk yuvalarını kurmak için girişimlere başladı. 

 

alp navruz ile ayca aysin turan istanbul dan tasinmaya karar verdiler