Işıl Yücesoy Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni Adaylığından Çekildi! İşte Çekilme Gerekçesi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Işıl Yücesoy, sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamada Altın Kelebek ödül töreninden çekildiğini belirtirken dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Işıl Yücesoy, sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamada Altın Kelebek ödül töreninden çekildiğini belirtirken dikkat çeken açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Işıl Yücesoy, sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamada Altın Kelebek ödül töreninden çekildiğini belirtirken dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Işıl Yücesoy da çekildi!

 

"En İyi Kadın Oyuncu" kategorisinde aday gösterilen Işıl Yücesoy yaptığı açıklamada "Hürriyet Kelebek ve oylama yapan tüm sevenlerime teşekkür ve saygılarımı sunuyorum. Adaylık Sistemi’ni tamamen yanlış ve eşit bir biçimce belirlendiğini düşünmüyorum. Bu yüzden adaylıktan çekildiğimi bildirmek istiyorum. Tüm seyircilerimizin 53 yıllık sevgisi benim için en büyük ödüldür. Bu yarışmaya katılmaya hak kazanan tüm genç arkadaşlarıma başarılar diliyorum" ifadelerini kullanırken sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o açıklama;

 

isil yucesoy da pantene altin kelebek odullerinden cekildi