İrem Derici'nin Kırmızı Bikinili Paylaşımı Sosyal Medyada Beğeni Topladı!

Bir süredir sevgili olduğu Gökhan Fırat'la dolu dizgin aşk yaşayan şarkıcı İrem Derici’nin ilişkisine nazar değmişti. İrem Derici, Fırat ile olan fotoğraflarını sosyal medya sayfasından kaldırdı ve takip etmeyi geçtiğimiz günlerde bırakmıştı. Son olarak ikilinin barıştığı iddia edilmiş fakat Derici dedikoduları yalanlamıştı. Şimdi ise tatilde olan İrem Derici kırmızı bikinisiyle paylaştığı fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu.

 

Geçtiğimiz aylarda fotoğrafçı ve yönetmen Gökhan Fırat ile el ele bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan şarkıcı yeni bir aşka yelken açtığını duyurmuş ve ilerleyen günlerde ise ayna karşısında oldukları bir kareyi yayınlamıştı. Yönetmen aşkı için dövme bile yaptıran 37 yaşındaki şarkıcı, "Allah korusun ayrılırsak bunu sildirmek çok zor olacak" demişti. Hülya Avşar'ın Youtube'da yayınlanan programına konuk olan Derici'nin, "Bundan sonra bir ayrılık, bir erkek için asla kendimi üzmem. Aşkımdan gebersem de ertesi gün devam edeceğim. Üzülemem, üzülemem" sözleri çok konuşulmuştu.

 

irem derici nin kirmizi bikinili paylasimi begeni topladi

 

Programdaki gündem olan sözlerini alıntılayan ünlü popçu, "Alimden hallice kadınım ve aşırı ileri görüşlüyümdür. Yeniden single and ready to mingle diye ben" mesajını yazmış, Gökhan Fırat'ı takipten çıkarmıştı. Sosyal medyada sevgilisi ile olan fotoğraflarını da silen Derici, ayrılığı ilan etmişti.

 

irem derici nin kirmizi bikinili paylasimi begeni topladi

 

Geçtiğimiz ay ise İrem Derici ve Gökhan Fırat sosyal medyadan birbirlerini takip etmeyi bırakarak romantik pozlarını kaldırmışlardı. İrem Derici ve sevgilisinin bu hamlesi ayrılık iddialarını gündeme getirmişti. Şimdi ise yaşananların ardından İrem Derici tatil için soluğu Kıbrıs'ta aldı. Sosyal medya sayfasını aktif bir şekilde kullanan İrem Derici tatilden paylaştığı bikinili fotoğrafıyla takipçilerinin karşısına çıktı.



Etiketler: