Orhan Gencebay'dan EÅŸi Sevim Emre'nin DoÄŸum Günü Ä°çin Romantik Paylaşım!

Orhan Gencebay, eÅŸi Sevim Emre'nin 80'inci yaÅŸ gününü romantik bir paylaşımla kutladı. EÅŸine duyduÄŸu sevgi ve minnettarlığı gözler önüne serdiÄŸi bir video çekten Gencebay, hayat arkadaşı için "Bestelerimin en büyük ilhamkârı" ifadelerini kullandı

 

1978'de, 1963 Türkiye Güzeli Sevim Emre ile hayatını birleÅŸtiren Orhan Gencebay, o günden bu yana eÅŸiyle birlikte mutlu bir yaÅŸam sürüyor. EÅŸi Orhan Gencebay ile aÅŸk pozlarını zaman zaman sosyal medyadan gözler önüne seren Sevim Emre, 80'inci yaşına girdi. Orhan Gencebay, Sevim Emre'nin doÄŸum gününü romantik bir paylaşımla kutladı. 46 yıllık aÅŸkı için kamera karşısına geçen usta sanatçı, eÅŸine olan sevgisini bir kez daha gözler önüne serdi.

 

"BESTELERÄ°MÄ°N Ä°LHAMKÂRI”

 

Orhan Gencebay, aÅŸk sözleri sarf ettiÄŸi videoda hayat arkadaşına; "Seni çok seviyorum bestelerimin en büyük ilhamkârı..." sözleriyle seslendi.

 

"KADINIM SENÄ° ÇOK SEVÄ°YORUM”

 

Orhan Gencebay, Sevim Emre'nin doÄŸum günü için çektiÄŸi videoda ÅŸu ifadeleri kullandı; "Ey güzeller güzeli, gönlümün sultanı. Ey benim hayat arkadaşım, yoldaşım, kadınım... Birbirlerini deli gibi sevdiklerini ifade edip 'Ömür boyu gönül dostuyuz' diyen nice kiÅŸilerin çok kısa zamanda ayrıldıkları ÅŸu zamanda kimsenin beraber çok uzun ve bizim gibi yaÅŸayabilmeleri çok zor olan hayat arkadaÅŸlığını yaÅŸadığımız sevgili karım…

 

Kadınım seni çok seviyorum. Senin için ve senin çok mutlu olmandan baÅŸka hiçbir ÅŸey düÅŸünmüyorum. Ey bestelerimin en büyük ilhamkârı. Tüm gönül dostları ve sevenler, bizi senin ilhamının etkileriyle tanıdılar. Sana olan sonsuz ÅŸükranlarımı kabul et.

 

Ey Rabbim, ey ulu Tanrım, Allah'ım bizlere verdiÄŸim tüm nimetler için ettiÄŸimiz ÅŸükürleri kabul eyle. Sana biat eden, teslim olan bu kullarını affet. Berhudar olalım.”

 

"KALBÄ°MÄ°N EFENDÄ°SÄ°”

 

Sevim Emre ise o videoyu kendi hesabında paylaÅŸarak, "Canım Orhan'ım... Kalbimin efendisi iyi ki doÄŸdum iyi ki senin oldum. Bir daha dünyaya gelirsem yine senin Sevim'in Elif'in olurum. Seni canımdan çok seviyorum. Senin aÅŸkınla nefes aldığım bu dünyada Allah'ım seni başımızdan eksik etmesin, canımda cansın" notunu düÅŸtü.