İrem Derici'nin Ayna Pozu Sosyal Medyada Gündem Oldu! Ateş Ediyorsun!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı İrem Derici, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda ayna pozuyla beğeni toplarken, hayranları kendisini yorum yağmuruna tuttu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı İrem Derici, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda ayna pozuyla beğeni toplarken, hayranları kendisini yorum yağmuruna tuttu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı İrem Derici, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda ayna pozuyla beğeni toplarken, hayranları kendisini yorum yağmuruna tuttu. 

 

Güzel şarkıcı İrem Derici'nin paylaştığı cesur pozların altına yapılan yorumlar dikkati çekti. Instagram'ı aktif kullanan oyuncu için, "Ateş ediyorsun" yorumları peş peşe geldi. Sosyal medya hesabından paylaştığı cesur kareleriyle adından söz ettiren Derici, ayna pozuyla adeta büyüledi.

 

irem derici nin ayna pozu olay oldu

 

İrem Derici'ye yorum yağdı

 

Şarkıları ile 7'den 70'e herkesin gönüllerinde taht kuran İrem Derici, güzelliğini bir kez daha konuşturdu. Sarı saçları ve kusursuz fiziği ile olay olan Derici, ayna pozu verdi. Ayna pozu ve derin dekoltesi sonrası İrem Derici'ye yorum yağdı. Sık sık paylaştığı fotoğraflarına altına düştüğü notlarla da dikkati çeken Derici için "Seksi" olduğu söylendi. 

 

irem derici nin ayna pozu olay oldu

 

Birinden hoşlanıyorum hemen nazar edin!

 

Öte yandan Twitter sayfasından açıklama yapan ünlü şarkıcı İrem Derici yeni birinden hoşlanmaya başladığını açıkladı. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda hayranlarına seslenen ünlü şarkıcı "Ben birinden hoşlanmaya başladım. Hemen nazar edin de başlamadan bitsin, sonra deli gibi bi’ şey oluyorum" ifadelerini kullandı. 

 

İşte o paylaşım; 

 

irem derici nin ayna pozu olay oldu

 



Etiketler: