Mert Aydın'dan Merve Boluğur İle İlgili Olay Yaratan Açıklama! Gereksiz İnsan!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve boşanma haberleriyle gündemde olan DJ Mert Aydın, önceki gün bir mekanda objektiflere yansırken, boşandığı eşi Merve Boluğur ile ilgili sert ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve boşanma haberleriyle gündemde olan DJ Mert Aydın, önceki gün bir mekanda objektiflere yansırken, boşandığı eşi Merve Boluğur ile ilgili sert ifadeler kullandı. Son dönemde karşılıklı yaptıkları açıklamalarla gündemden düşmeyen Mert Aydın ile Merve Boluğur konuşulmaya devam ederlerken, Mert Aydın önceki gün bir mekanda yakalandığı basın mensuplarına boşandığı eşi Merve Boluğur ile ilgili sert ifadeler kullandı.  

 

Merve Boluğur ile 53 gün süren evliliğini geçtiğimiz ay sonlandıran Mert Aydın, yer aldığı etkinlikte gazetecilere, "Bana ne soracağınızı biliyorum. Gereksiz insan, konuşmaya hiç gerek yok. Unutmaya çalışıyorum" açıklamasını yaptı. 2 Ekim'de nikah masasına oturan Merve Boluğur-Mert Aydın çifti, 23 Kasım'da boşanmıştı. Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Boluğur ile evliliği sadece 53 gün süren Mert Aydın, bir davetin açılışında DJ'lik yaptı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Aydın, "Boşandıktan sonra ilk kez bir etkinliğe katılıp, çok sevdiğim işimi yaptım" dedi.

 

"GEREKSİZ İNSAN, KONUŞMAYA GEREK YOK”

 

Mert Aydın, ardından, "Bana ne soracağınızı biliyorum. Gereksiz insan, konuşmaya hiç gerek yok. Unutmaya çalışıyorum" şeklinde konuştu. Boşanmanın ardından avukatı ile adliyeden çıkan Aydın, "Olmadı. Yürütemedik. Merve’ye her şey için çok teşekkür ederim" ifadelerini kullanmıştı. Basına yansıyan 'ayrılık' haberlerinin ardından ünlü oyuncu, "Olmadı teşekkürler... Hayat bu... Mert'e de mutluluklar güzel günlerimiz için teşekkürler" mesajını paylaşmıştı. Boluğur, ardından sosyal medya hesabından da 'Aydın' soyadını kaldırmıştı.