İrem Derici İle Sinan Akçıl'ın Yeni Şarkı İsmi Diyaloğu Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı İrem Derici, Instagram sayfasında Sinan Akçıl ile yeni şarkısının ismi için yaşadığı diyaloğu paylaşırken sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı İrem Derici, Instagram sayfasında Sinan Akçıl ile yeni şarkısının ismi için yaşadığı diyaloğu paylaşırken sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde Survivor yarışmacısı Atakan Işıktutan ile yaşadığı aşkla gündemde olan ünlü şarkıcı İrem Derici, Instagram sayfasında Sinan Akçıl ile yeni şarkısının ismi için yaşadığı diyaloğu paylaşırken sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sinan Akçıl yasaklansın!

 

Ünlü şarkıcı İrem Derici yeni çıkaracağı akustik albümü için sosyal medyadaki takipçilerinden isim önerisi istedi. Ünlü şarkıcı İrem Derici, sesi ve sosyal medyada paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Son olarak yaşadığı özel hayatıyla dikkatleri üzerine çeken İrem Derici, yeni akustik albümü için hazırlıklarını sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde albümü için takipçilerinden isim önerisi isteyen Derici'ye meslektaşı Sinan Akçıl'la olan diyaloğu sosyal medyada gündem oldu. Derici, Sinan Akçıl'ın 'Çok kötü' yorumunu eleştirdi. "Benim önerim güzel" diyen Akçıl'a "Senin önerin çok mu güzel?" şeklinde cevap verdi. Aralarında gerçekleşen diyaloğu sosyal medya hesabından yayınlayan Derici, "Sinan Akçıl yasaklansın" sözleri ile paylaştı. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

 

İşte o paylaşım;

 

irem derici ile sinan akcil in sarki ismi diyalogu sosyal medyada gundem oldu