Afra Saraçoğlu'nun Yalı Çapkını Dizisindeki Pozları Gündem Oldu! Güzelliği Büyüledi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve Star TV'de yayınlanan Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı Seyran karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu'nun Yalı Çapkını dizisindeki pozları sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve Star TV'de yayınlanan Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı Seyran karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu'nun Yalı Çapkını dizisindeki pozları sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu'nun Yalı Çapkını dizisindeki pozları sosyal medyada gündem oldu.  

 

Güzelliği ve oyunculuğuyla magazin gündeminden düşmeyen Yalı Çapkını dizisinin oyuncusu Afra Saraçoğlu'nun çekildiği kareler dizisinin resmi Instagram hesabından paylaşıldı. O fotoğraf sosyal medyayı salladı. Yalı Çapkını dizisiyle büyük beğeni toplayan Afra Saraçoğlu, güzelliği ile büyük ilgi topluyor. Oyunculuğu sayesinde büyük bir kitleye ulaşan Saraçoğlu'nun çekildiği fotoğraf karesi Yalı Çapkını dizisinin resmi Instagram hesabı üzerinden paylaşıldı. Kısa sürede büyük bir kitleye ulaşan fotoğraf dikkat çekti.

 

YALI ÇAPKINI'NIN GÜZELİ PAYLAŞILDI

 

Son zamanlarda oynadığı karakterle büyük ilgi toplayan Afra Saraçoğlu, dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Yalı Çapkını dizisinin resmi Instagram hesabı üzerinden paylaşılan fotoğraf büyük ilgi gördü. Sosyal medya kullanıcıları,  "Afra Saraçoğlu güzelliği diye bir gerçek var", "Masum, asi, hırçın ve ele avuca sığmayan bir güzellik... Allah nazarlardan korusun" gibi yorumlarda bulundu.

 

İşte o paylaşım;

 

afra saracoglu nun yali capkinindaki pozlari sosyal medyada gundem oldu