İlknur Yolay Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

İlknur Yolay kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren sosyal medya fenomeni İlknur Yolay ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki İlknur Yolay kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

İlknur Yolay kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren sosyal medya fenomeni İlknur Yolay ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni İlknur Yolay ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki İlknur Yolay kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

ilknur yolay kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

İlknur Yolay kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? 

 

İlknur Yolay kimdir? Asıl mesleği Endüstri Mühendisliği olan Amerika'da 'Yönetim ve Liderlik' yüksek lisansı yapan 26 yaşındaki İlknur Yolay 22 Ağustos 1996 tarihinde dünyaya gelmiştir. Diğer yandan modellik de yapan Yolay 2 Kasım 2019 tarihinde düzenlenen Queen Europe Güzellik Yarışması’nda Türkiye’yi temsil etti. Güzelliği ve fit görüntüsü ile dikkat çeken Yolay modayı yakından takip ederken giyim tarzıyla sosyal medyada yoğun övgü alıyor. Tam bir spor tutkunu olan Yolay düzenli olarak spor yapmaktadır. Özel hayatı konusunda titiz davranan Yolay'ın hayatında biri olup olmadığı bilinmemektedir. Dijital alanda I Stalk In ajansına bağlı olarak çalışmaktadır. Bu yazı hazırlanırken Instagram’da 64.4K takipçisi bulunan İlknur Yolay’ın dijital alandaki başarısı her geçn gün artmaktadır.