Işılcan Yıldıran Kimdir? Nerelidir? Evli Mi?

Işılcan Yıldıran kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren sosyal medya fenomeni Işılcan Yıldıran ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Işılcan Yıldıran kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Işılcan Yıldıran kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren sosyal medya fenomeni Işılcan Yıldıran ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Işılcan Yıldıran ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Işılcan Yıldıran kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

isilcan yildiran kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Işılcan Yıldıran kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi?

 

Işılcan Yıldıran kimdir? Sosyal medyada yaptığı yaşam ve güzellik paylaşımlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ve ismi son dönemde ön plana çıkan sosyal medya fenomeni Işılcan Yıldıran yaşamını Antalya'da sürdürmektedir. Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi'nden mezun olan sosyal medya fenomeni evlidir ve eşinin ismi Serkan Yıldıran'dır. Hayvanların en hisli canlılar olduğuna inanan ve hayvansever kişiliği ile sosyal medyada yoğun övgü alan sosyal medya fenomeninin 3 tane kedisi vardır ve kedileriyle sık sık paylaşımlar yapmaktadır. Dijital alanda I Stalk In ajansına bağlı olarak çalışmaktadır. Yaşı ve doğum tarihi bilinmeyen sosyal medya fenomeninin 20'li yaşlarında olduğu tahmin edilmektedir. Son dönemde yaptığı paylaşımlardan bir erkek bebek sahibi olmak üzere olduğu ve anneliğe hazırlık yaptığı anlaşılmıştır. Instagram'da bu yazı hazırlanırken 54.5K takipçisi bulunan sosyal medya fenomeninin dijital alandaki başarısı her geçen gün artmaktadır.