İbrahim Tatlıses Ameliyat Masasından Kalkar Kalkmaz Konser Verdi!

Geçtiğimiz günlerde Harbiye Açıkhava'da sevenleriyle bir araya gelen İbrahim Tatlıses konser esnasında kalp ameliyatı olacağını duyurarak helallik istemişti. Tatlıses'ten herkesi şok eden bir hareket geldi. Ünlü şarkıcı ameliyat masasından kalkar kalkmaz soluğu tekrardan konserlerde aldı.

 

11 Temmuz akşamı Harbiye Açıkhava'da konser veren İbrahim Tatlıses, hem sahne performansları hem de çocuklarıyla olan bir dargın bir barışık halleriyle magazin gündeminden hiç düşmeyen isimlerden biri. Kızı Dilan Çıtak'ın yaptığı paylaşımla hakkında kızına şiddet uyguladığı haberleri çıkan ünlü sanatçı, Çıtak'ı yakın zamanda takipten çıkmıştı. Kızıyla küsen Tatlıses, oğlu Ahmet Tatlıses'le de geçtiğimiz günlerde barışmıştı. İkilinin barıştığı öğrenilen Harbiye gecesinde ünlü türkücüden sevenlerini üzen bir haber geldi.

 

HELALLİK İSTEMİŞTİ

 

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, Harbiye konseri esnasında ameliyat olacağını belirterek sevenlerinden helallik istemişti. İki kalp damarının tıkalı olduğu tespit edilen ve geçtiğimiz günlerde anjiyo olan Tatlıses'in sağlık durumunun iyi olduğu hastanede ziyaretine giden Hülya Avşar, Derya Tuna, Ahmet Tatlıses gibi pek çok isim tarafından belirtilmişti. Yaklaşık bir hafta önce taburcu olan ünlü sanatçı, soluğu yeniden sahnelerde aldı. 

 

AMELİYAT MASASINDAN KALKAR KALKMAZ KONSER VERDİ 

 

Taburcu olurken iyi olduğunu belirten İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz akşam Bodrum'da konser verdi. Hayranlarının büyük coşkuyla karşıladığı İbrahim Tatlıses'i konserinde kalp ameliyatını gerçekleştiren Prof. Dr. Mehmet Vefik Yazıcıoğlu yalnız bırakmadı. Yine seyirciler arasında bulunan Niran Ünsal'da sahneye çıkarak İbrahim Tatlıses ile birlikte; 'Kafama Sıkar Giderim', 'Yıkılmışım Ben', 'Seni Sana Bırakmam' şarkılarını seslendirdi. Konser, gelenler tarafından büyük bir ilgiyle takip edildi.