Alişan'dan Duygu Dolu Paylaşım! Gündem Oldu!

Güçlü sesi ve sahne performanslarının yanı sıra sunuculuk kariyeriyle de tanınan ünlü şarkıcı Alişan, bu kez sosyal medyadan yapılan bir paylaşım ile gündeme geldi. Ünlü şarkıcı 2021 yılında vefat eden kardeşi Selçuk Tektaş'ın çocuklarıyla yıllar önce çekildiği fotoğrafı güncel versiyonuyla yayınladı. Ünlü oyuncunun duygu dolu paylaşımı adeta yorum yağmuruna tutuldu.

 

Bir döneme damgasını vuran Cennet Mahallesi dizisindeki Ferhat karakteriyle kariyerinde ivme kazanan ünlü şarkıcı Alişan, bu kez sahne performanslarıyla değil sosyal medyadan yapılan bir paylaşım üzerine dikkatleri üzerine topladı. Henüz 41 yaşındayken korona virüs sebebiyle toprağa verdiği kardeşinin acısını yaptığı açıklamalarla sık sık dile getiren Alişan, kardeşi Selçuk Tektaş'ın çocuklarıyla öncesi ve sonrası karelerini paylaştı. 

 

"FOTOĞRAFLARIMIZ HER SENE BİRAZ DAHA EKSİYECEK”

 

Kardeşinin vefatından sonra yengesini ve iki yeğenini kendi ailesinden ayırmayan ünlü şarkıcı, kardeşi Selçuk Tektaş'ın ölüm yıl dönümünde duygu dolu bir paylaşım yaptı. İlk karede aile fotoğraflarına yer veren ünlü şarkıcı, kardeş özlemini şu sözlerle anlattı:

 

"3 koca yıl geçti sensiz…Tam da bu geceydi… 21 Temmuz 2021… Biz sen gittiğin günden beri, sensizliği hissettirmemek için çalışıyoruz Selçuk'um... Ama öyle bir dokunmuşsun ki hepimizin hayatına, kardeş, oğul, eş, baba, abi, arkadaş, dost olmuşsun ki bize, nereye gitsem mutlaka iyiliğinin dokunduğu birisi çıkıyor karşıma ve seni anlatıyor... Ben de her defasında Allah'ım iyi ki benim kardeşim olmuş diyorum içimden… Hayatta değil ama hala benim göğsümü kabartıyor, hala dua alıyor herkesten şükürler olsun diyorum... Ben seni Eyşan'ıma, Ceylan'ıma, Burak'ıma ve Eliz'ime anlatmaya devam edeceğim. Fotoğraflarımız her sene biraz daha eskiyecek ama sen yüreğimizde hep en son görüştüğümüz halinle kalacaksın. Seni çok özledim, özledik... Allah'ım sana ve bu vesileyle yazdıklarımı okuyan herkesin kaybettiği yakınlarımıza rahmetiyle muamele edip, cennetiyle mükafatlandırsın İnşallah…"

 

alisan dan duygu dolu paylasim gundem oldu

 

YEĞENLERİYLE AYNI POZU VERDİ!

 

Yaptığı paylaşımın ardından iki yeğeniyle de poz veren ünlü şarkıcı 9 sene önceki kareyi yeniden çekerek "9 sene sonra aynı pozu vermeye çalıştık ama ikisi birden artık sığmıyor tek bacağıma." sözleriyle paylaştı. Alişan'ın duygu dolu paylaşımları kısa süre içerisinde hızla yayılarak sosyal medyada adeta beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. 



Etiketler: