Hazal Kaya Oğlu Fikret Ali'nin Kobadan Sözünü Koluna Dövme Olarak Yaptırdı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Hazal Kaya, oğlu Fikret Ali'nin "Kobadan" sözünü koluna dövme olarak yaptırdı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Hazal Kaya, oğlu Fikret Ali'nin "Kobadan" sözünü koluna dövme olarak yaptırdı. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Hazal Kaya, oğlu Fikret Ali'nin "Kobadan" sözünü koluna dövme olarak yaptırdı.

 

Koluna dövme olarak yaptırdı!

 

Hazal Kaya 2 yaşındaki oğlu Fikret Ali'nin 'kocaman' yerine 'kobadan' olarak telaffuz ettiği kelimeyi koluna dövme olarak yaptırdı. Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda “Fiko bildiği bütün kelimeleri çok düzgün söylerken sadece kocaman kelimesini ısrarlı “kobadan” olarak söylüyor. Ama nasıl güzel söylemek o ağzını doldura doldura. Dayanamadım unutmamak için yazdırdım. Ellerine sağlık Fatih Odabaş” ifadelerini kullanırken bu paylaşım sosyal medyada gündem oldu.

 

İşte o paylaşım,

 

hazal kaya oglunun kobadan sozunu koluna dovme olarak yaptirdi