Mehmet Dinçerler'e Haciz Şoku! Neler Yaşandı?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü iş insanı Mehmet Dinçerler'in 10 milyonluk borcunu ödemediği gerekçesiyle özel bir bankanın harekete geçtiği iddia edildi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü iş insanı Mehmet Dinçerler'in 10 milyonluk borcunu ödemediği gerekçesiyle özel bir bankanın harekete geçtiği iddia edildi. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla ve Hadise'ye yaptığı pahalı evlenme teklifi ile gündemde olan ünlü iş insanı Mehmet Dinçerler'in 10 milyonluk borcunu ödemediği gerekçesiyle özel bir bankanın harekete geçtiği iddia edildi. 

 

Banka harekete geçti iddiası!

 

Özel bir banka, Hadise'nin sevgilisi Mehmet Dinçerler ve babası Burhan Dinçerler'in 10 milyon liralık borcu ödemediği gerekçesiyle harekete geçti. Banka, defalarca uyarıda bulunmalarına rağmen sonuç alamadıkları belirtti. Dinçerler'in mülklerini devredip kaçma ihtimali bulunduğu gerekçesiyle mallarına ihtiyati haciz talebinde bulundu. Mahkeme, talebi kabul etti.

 

mehmet dincerler e haciz soku