Hande Sarıoğlu'nun Yaz Paylaşımı Beğeni Topladı! Cesur Pozlarıyla Hayran Bıraktı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü spiker Hande Sarıoğlu Instagram sayfasından yaptığı paylaşım ile beğeni topladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü spiker Hande Sarıoğlu Instagram sayfasından yaptığı paylaşım ile beğeni topladı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü spiker Hande Sarıoğlu Instagram sayfasından yaptığı paylaşım ile beğeni topladı. 

 

Yazın tadını arkadaşlarıyla çıkaran Hande Sarıoğlu, sosyal medya hesabından paylaştığı son hikayeler ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Hande Sarıoğlu'nun pozları ve söylemleri konuşulmaya devam ediyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri çeken Sarıoğlu, yaza da hızlı başladı. Yaz aylarını açan ve güneşe çıkan Hande Sarıoğlu, yandı. Bikini üstüyle dolaşan Hande, o kareleri sosyal medyadan paylaştı.

 

hande sarioglu nun paylasimi begeni topladi haslandim

 

"Haşlandım" dedi

 

Sosyal medyadan eğlenceli anlarını paylaşan Hande Sarıoğlu, arkadaşının evine gitti. Siyah bikini üstüyle video çeken Sarıoğlu, arkadaşının malikanesinde yandığını söyledi. Güzel isme hayranları sosyal medyadan yorum yağdırdı.