Hamdi Alkan'ın Selen Görgüzel'e Verdiği Lüks Otomobil Ortaya Çıktı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Selen Görgüzel ile eşi Hamdi Alkan geçtiğimiz günlerde 8 yıllık evliliklerini noktalarken, Alkan'ın Görgüzel'e verdiği iddia edilen lüks otomobilin modeli ve markası ortaya çıktı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Selen Görgüzel ile eşi Hamdi Alkan geçtiğimiz günlerde 8 yıllık evliliklerini noktalarken, Alkan'ın Görgüzel'e verdiği iddia edilen lüks otomobilin modeli ve markası ortaya çıktı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Selen Görgüzel ile eşi Hamdi Alkan geçtiğimiz günlerde 8 yıllık evliliklerini noktalarken, Alkan'ın Görgüzel'e verdiği iddia edilen lüks otomobilin modeli ve markası ortaya çıktı. 

 

Alkan'ın Görgüzel'e verdiği araç ortaya çıktı!

 

Hürriyet gazetesinden Orkun Ün'ün haberine göre; Hamdi Alkan ile Selen Görgüzel, 8 yıllık evliliklerini anlaşmalı olarak sonlandırmıştı. Alkan’ın, eşine New York'ta ev ve lüks otomobil verdiği öne sürülmüştü. Söz konusu ‘lüks’ otomobil ortaya çıktı. Bahsi geçen arabanın 2005 model Peugeot 206 olduğu, fiyatının 90 bin TL olduğu ortaya çıktı. 

 

hamdi alkan in selen gorguzel e verdigi arabanin markasi ve modeli belli oldu