Halıcı Estonya'da 3 Ödül Birden Aldı!

Halıcı globalde başarılara imza atmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Estonya'da düzenlenen ABB Motion Avrupa Kanal Ortağı Konferansı'na katılan şirket, Türkiye'ye ödüllerle döndü.

 

Halıcı, Estonya'da düzenlenen ABB Motion Avrupa Kanal Ortağı Konferansı'na katıldı. ABB'nin Avrupalı ortaklarının bir araya geldiği toplantıda ABB'nin Avrupa'daki en büyük partneri olan şirket globaldeki başarısını da bir kez daha ortaya koydu.

Halıcı düzenlenen konferansta Genel Hareket İş Hacmi, Teknik Distribütörlerde En Yüksek Büyüme, Yüksek Verimli IE4 ve IE5 Motor Satışlarında En Yüksek Hacim dallarında üç ödüle layık görüldü.

 

TÜRKİYE RESMİ PARTNERİ

 

Türk endüstrisine 29 yıllık deneyimi ve bilgi birikimi ile otomasyon, telekomünikasyon, dijital dönüşüm alanlarında hizmet sunan Halıcı; endüstriyel ürün satışı ve mühendislik hizmetleri sağlıyor.

 

Sektörlerinin önde gelen markalarının distribütörlüklerini yürüten ve ABB'nin Türkiye resmi partneri ve distribütörü olan Halıcı, SCADA, otomasyon, PLC, robotik sistemler, röleler, motorlar, panolar, elektrik sayaçları gibi ürün kategorilerinde müşterilerinin ihtiyaçlarını ve taleplerini karşılıyor.