Hadise'nin Yeni Şarkısı Feryat İçin Verdiği Yarıçıplak Poz Sosyal Medyayı İkiye Böldü!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Hadise'nin yeni şarkısı "Feryat" için verdiği yarıçıplak küvet pozu sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Hadise'nin yeni şarkısı "Feryat" için verdiği yarıçıplak küvet pozu sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Hadise'nin yeni şarkısı "Feryat" için verdiği yarıçıplak küvet pozu sosyal medyada gündem oldu.  

 

hadise nin yari ciplak album kapagi sosyal medyayi ikiye boldu

 

Instagram sayfasından paylaştığı küvette yarıçıplak pozlu albüm kapağında yeni şarkısı Feryat'ı "İnsan aşksız olmaz, aşk insansız" şeklinde ifade eden ünlü şarkıcı sosyal medyada gündem oldu. "Önce ben soyundum hadise ! Bakalım seni kaç gün linçleyecekler.", "Ramazanda mı?", "Yılın hiti geliyor", "Kraliçe geri döndü" gibi yorumlarla sosyal medyada gündem olan Hadise'nin yeni albüm kapağı sosyal medyada gündem olurken, bir kısımdan eleştiri bir kısımdan ise övgü aldı. 

 

İşte o kapak;

 

hadise nin yari ciplak album kapagi sosyal medyayi ikiye boldu



Etiketler: