Hadise'den 'Ben Bu Beren'i Yerim' Sözüne Tepki! Ateş Püskürdü!

Eşi Kenan Doğulu ile tatil yaparken görüntülenen Beren Saat, hakkında bir magazin muhabirinin ''Ben bu Beren'i yerim'' şeklindeki sözleri gündem olmuştu. TV kanalı konuyla ilgili inceleme başlatmıştı. Hadise, bikiniyle görüntülediği Beren Saat için "Ben bu Beren'i yerim" diyen muhabire tepki göstererek "Kadına taciz, özel hayata tecavüz. Bu pis düşüncelere röportaj vermek, açıklama yapmak zorunda değilim" dedi.

 

Mynet'te yer alan habere göre, Eşi Kenan Doğulu ile tatil yaparken görüntülenen Beren Saat, hakkında bir magazin muhabirinin ''Ben bu Beren'i yerim'' şeklindeki sözleri gündem olmuştu. TV kanalı konuyla ilgili inceleme başlatmıştı. Yaşanan skandal olaya bir tepki de ünlü şarkıcı Hadise'den geldi.

 

"BU PİS DÜŞÜNCELERE RÖPORTAJ VERMEK ZORUNDA DEĞİLİM"

 

Beren Saat için sarf edilen çirkin sözlere sessiz kalmayan Hadise, Instagram hesabından olay videosunu yayınlayarak "İşte kadına taciz! İşte özel hayata tecavüz. Bu pis düşüncelere röportaj vermek, açıklama yapmak zorunda değilim. Bir daha 'Hadise neden magazinlere konuşmuyor' dediğinizde aklınıza bu video gelsin. İşini hakkıyla, ahlakıyla yapan tüm emekçileri tenzih ediyorum" ifadelerini kullandı.