Dilan Çiçek Deniz'den Dikkat Çeken Açıklama! 'Kendimizi Sevip Daha İyi Davranmalıyız!'

Birçok başarılı proje ile seyirci karşısına çıkan ve şöhret basamaklarını hızla tırmanan güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz, yaşadığı aşklarla ve yaptırdığı estetiklerle bir dönem magazin gündeminden düşmüyordu. Dilan Çiçek Deniz şimdi ise verdiği röportajda özel hayatıyla ilgili merak edilenleri yanıtladı.

 

İlk olarak 2015 yılında Tatlı Küçük Yalancılar dizisinin Ebru karakteri olarak seyirci karşısına çıkan Dilan Çiçek Deniz, yıllar içinde popüler projelerde yer alarak adından daha da fazla söz ettirmeye başladı. Çukur dizisinde canlandırdığı karakterle şöhret basamaklarını hızla tırmanan Dilan Çiçek Deniz, kısa sürede büyük bir hayran kitlesine ulaştı. Aşk hayatıyla da sürekli gündemde kalan güzel oyuncu, geçtiğimiz senelerde İzlandalı yönetmen Thor Saeversson ile ciddi bir ilişki yaşamış ve çok konuşulmuştu. İlişkilerini ciddi boyuta taşıyan çift, nişanlanıp evlilik yoluna girecekti ki ayrılık haberi gelmişti. Nişanlısından ayrıldıktan sonra adı Mert Yazıcıoğlu ile anılan Dilan Çiçek Deniz'in bu ilişkisi de uzun soluklu olmadı. Şimdilerde Sinan Çetin'in oğluyla anılan Dilan Çiçek Deniz Ortadoğu’da yayınlanan Jamalouki Magazine’in yeni sayısının kapak kızı oldu

 

Oyuncu, "Toplumsal güzellik baskılarını nasıl aşıyorsunuz?" sorusuna şu yanıtı verdi:

 

"Kendimizi sevip, daha iyi davranmalıyız. Fakat kendini sevmek ve kendini olduğun gibi kabul etmek sürekli bir mücadele gerektiriyor. Daha çok yalnız zaman geçirmek, içsel yolculuk için epey kıymetli. Kendimizi başkalarıyla kıyaslamak yerine kendi yolculuğumuza odaklanmak da öyle.”Deniz, şu anda peşinden koştuğu hayalini ise şu sözlerle anlattı: “Kendimin en iyi versiyonu olmak aslında. Kariyerimle ilgili en büyük hayalimse uluslararası projelerde yer alarak dünya çapında daha fazla izleyiciye ulaşmak."