Hadise'den Annesini Dudak Uçuklatan Yılbaşı Hediyesi! Annesine Ne Aldı?

Hadise yılbaşında annesine ne aldı? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Hadise, 2022'ye girmeye hazırlandığımız şu günlerde annesine olan vefasını dudak uçuklatan bir hediye tercihiyle gösterdi. Peki Hadise 2022 yılbaşında annesine ne aldı? Cevaplar haberimizde..

 

Hadise yılbaşında annesine ne aldı? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Hadise, 2022'ye girmeye hazırlandığımız şu günlerde annesine olan vefasını dudak uçuklatan bir hediye tercihiyle gösterdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla ve aşk hayatıyla magazin gündeminde yer alan ünlü şarkıcı Hadise, 2022'ye girmeye hazırlandığımız şu günlerde annesine olan vefasını dudak uçuklatan bir hediye tercihiyle gösterdi. Peki Hadise 2022 yılbaşında annesine ne aldı? Cevaplar haberimizde..

 

hadise den annesine dudak ucuklatan yilbasi hediyesi 1

 

Hadise 2022 yılbaşında annesine ne aldı?

 

Geçtiğimiz aylarda oyuncu Kaan Yıldırım ile bir dargın bir barışık olan ilişkisini sonlandıran ve iş insanı Mehmet Dinçerler'le yeni bir aşka yelken açan Hadise, önümüzdeki yaz aylarında nikah masasına oturmayı planlıyor.

 

 

hadise 2022 yilbasi icin annesine servet degerinde ev aldi

 

3 MİLYON TL'YE VİLLA ALDI

 

Güneş gazetesinin haberine göre ünlü şarkıcı, annesi Gülnihal Açıkgöz'e büyük bir yılbaşı hediyesi vermeyi planlıyor. İki katlı bahçeli villa aldığı iddia edilen 36 yaşındaki popçunun kesenin ağzını açarak üç milyon TL ödediği öğrenildi. Evin dekorasyonu ise annesinin zevkine göre döşendi.



Etiketler: