Gülse Birsel'den Üniversite Yıllarından Paylaşım! Burnum Daha İyiymiş!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu ve senarist Gülse Birsel, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda üniversite yıllarından bir karesini takipçilerinin beğenisine sundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu ve senarist Gülse Birsel, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda üniversite yıllarından bir karesini takipçilerinin beğenisine sundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu ve senarist Gülse Birsel, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda üniversite yıllarından bir karesini takipçilerinin beğenisine sundu.  

 

Burnum daha iyiymiş, gençlikten mi aceba?

 

'Avrupa Yakası', 'Yalan Dünya' ve 'Jet Sosyete' gibi dizilerin hem senaristliğini hem de başrolünü üstlenen Gülse Birsel, Üniversite yıllarına ait bir fotoğrafını paylaştı. Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü'nden mezun olan Birsel, paylaşımıyla geçmişi andı. Ünlü oyuncu yayınladığı karesine şu notu düştü: "Ah kıyamam ben buna. Tatlım ileride çok güzel şeyler olacak, hiç endişe etme... (Birisi Boğaziçi Üniversitesi yıllığından çekmiş. Benim yıllığım nerede acaba? Saçlarımı kızıla boyatıyordum o ara, niye acaba? Burnum daha iyiymiş, gençlikten mi acaba?)

 

İşte o paylaşım,

 

gulse birsel den universite paylasimi



Etiketler: