Bora Edin'den Avatar Atakan'ın Barış Murat Yağcı'ya Gösterdiği Tepki İçin Olay Yorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Survivor 2022 All Star yarışmacısı Bora Edin, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Avatar Atakan'ın Barış Murat Yağcı için konseyde söylediği sert sözlere yaptığı yorum ile olay oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Survivor 2022 All Star yarışmacısı Bora Edin, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Avatar Atakan'ın Barış Murat Yağcı için konseyde söylediği sert sözlere yaptığı yorum ile olay oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Survivor 2022 All Star yarışmacısı Bora Edin, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Avatar Atakan'ın Barış Murat Yağcı için konseyde söylediği sert sözlere yaptığı yorum ile olay oldu. 

 

Avatar'a destek verdi!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Survivor 2022 All Star yarışmacısı Bora Edin, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Avatar Atakan'ın Barış Murat Yağcı için konseyde söylediği sert sözlere yaptığı yorum ile olay oldu. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Avatar Atakan'ın Barış Murat Yağcı için konseyde söylediği "Ben Barış'ın bunu bir strateji olarak yaptığını düşünüyorum. Barış evet sakatlık geçirdi. Bu gerçekti. Ama Barış'ın performans olarak var olmadığı için buralardan bir hikaye çıkarmaya çalıştığını düşünüyorum. Ezik ezik konuşarak kendisini mağdur göstererek halkı etkilemeye çalışıyor. Söylediklerine inanmıyorum. Bizim gördüğümüz Barış ile halkın gördüğü Barış bir değil. Bence Barış halkı kandırıyor. " ifadeleri için "Seni boşuna sevmemişim Avatar " şeklinde konuşan Edin sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

bora edin den avatar atakan in baris murat yagci sozleri icin olay yorum