Gökhan Özoğuz'dan Olay Can Yaman Yorumu!

Sosyal medyada yaptığı açıklamalar ile sürekli gündem yaratan Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda bir kadın hayranının "Bu dünyadan olduğunu kanıtlayan bir şeyler anlatabilir misin?" sorusuna "Arka odaya geçelim kanıtlayayım" şeklinde cevaplayan Can Yaman ile ilgili olay ifadelerde bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı açıklamalar ile sürekli gündem yaratan Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda bir kadın hayranının "Bu dünyadan olduğunu kanıtlayan bir şeyler anlatabilir misin?" sorusuna "Arka odaya geçelim kanıtlayayım" şeklinde cevaplayan Can Yaman ile ilgili olay ifadelerde bulundu. Son dönemde özellikle siyasi konularda yaptığı çıkışlarla dikkat çeken ünlü şarkıcı Gökhan Özoğuz, Can Yaman'ın skandal sözleri için olay ifadeler kullandı. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Can Yaman'ın skandal sözleri için "Allahım bir yerden verip bir yerden alıyorsun yarabbim." ifadelerini kullanan ünlü şarkıcı bu paylaşımı ile sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

İşte Gökhan Özoğuz'un olay Can Yaman ifadeleri;