Gökhan Keser'in Hayat Pahalılığı Paylaşımı Olay Oldu! Allah Sonumuzu Hayır Etsin!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan Survivor 2022 All Star yarışmacılarından ünlü şarkıcı ve oyuncu Gökhan Keser, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda döndükten sonra market fiyatlarının 4 aylık değişimi ile ilgili yaptığı yorumla sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan Survivor 2022 All Star yarışmacılarından ünlü şarkıcı ve oyuncu Gökhan Keser, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda döndükten sonra market fiyatlarının 4 aylık değişimi ile ilgili yaptığı yorumla sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı ve oyuncu Gökhan Keser, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda döndükten sonra market fiyatlarının 4 aylık değişimi ile ilgili yaptığı yorumla sosyal medyada gündem oldu. 

 

Allah sonumuzu hayır etsin!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan Survivor 2022 All Star yarışmacılarından ünlü şarkıcı ve oyuncu Gökhan Keser, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda döndükten sonra market fiyatlarının 4 aylık değişimi ile ilgili yaptığı yorumla sosyal medyada gündem oldu. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Bu sabah döndükten sonra ilk defa markete gittim… Zaten iyi olmayan durumun, sadece 4 ay içinde geldiği nokta inanılmaz. Şok geçirdim diyebilirim. Üretici fiyatları ne kadar acaba? Yakıt fiyatlarını söylemiyorum bile! Allah sonumuzu hayır etsin…" ifadelerini kullanan Keser sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

gokhan keser den olay hayat pahaliligi paylasimi allah sonumuzu hayir etsin