Netflix Türkiye 7 Yaşındaki İsmail'in Ben Neyim Şiirine Göndermede Bulundu!

Sosyal medyada yazdığı Ben Neyim şiiri ile viral olan 7 yaşındaki İsmail'in şiirine göndermeler devam ederken, dünyanın en büyük dijital içerik platformlarından Netflix'in Türkiye sayfasından bir göndermede bulunuldu. 

 

Sosyal medyada yazdığı Ben Neyim şiiri ile viral olan 7 yaşındaki İsmail'in şiirine göndermeler devam ederken, dünyanın en büyük dijital içerik platformlarından Netflix'in Türkiye sayfasından bir göndermede bulunuldu. Son dönemde yazdığı Ben Neyim şiiri ile viral olan 7 yaşındaki İsmail'in şiirine göndermeler devam ederken, dünyanın en büyük dijital içerik platformlarından Netflix'in Türkiye sayfasından bir göndermede bulunuldu. 

 

Ben kek miyim iki miyim?

 

Sosyal medyada yazdığı Ben Neyim şiiri ile viral olan 7 yaşındaki İsmail'in şiirine göndermeler devam ederken, dünyanın en büyük dijital içerik platformlarından Netflix'in Türkiye sayfasından bir göndermede bulunuldu. Netflix Türkiye'nin resmi Twitter sayfasından yapılan paylaşımda "Ben kek miyim iki miyim" ifadeleri kullanılırken, paylaşım yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;



Etiketler: