Gizem Kerimoğlu Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Gizem Kerimoğlu kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sporcu Gizem Kerimoğlu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Gizem Kerimoğlu kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Ne iş yapıyor? Cevaplar haberimizde..

 

Gizem Kerimoğlu kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sporcu Gizem Kerimoğlu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sporcu Gizem Kerimoğlu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Gizem Kerimoğlu kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Ne iş yapıyor? Cevaplar haberimizde..

 

gizem kerimoglu kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Gizem Kerimoğlu kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Gizem Kerimoğlu kimdir? Gizem Kerimoğlu, 30 Ekim 1988 yılında İstanbul'da doğdu. Bulgaristan göçmeni bir ailenin kızı olan Kerimoğlu, eski bir futbolcudur. Kerimoğlu, 2006 yılında Kocaeli Üniversitesi Spor Akademisi'nde okumaya başladı. Üniversite eğitimi sırasında bir yıllığına İngilizce eğitimi almak için Londra'ya gitti. Gizem Kerimoğlu, 30 Ekim 1988 tarihinde İstanbul, Fatih'te doğmuştur. Bulgar göçmeni bir ailenin ilk çocuğudur. Bir erkek kardeşi vardır. İstanbul Semiha Şakir Lisesi'nden 2005 yılında mezun oldu. 2006 yılında Kocaeli Üniversitesi Spor Akademisi'nde okumaya başladı. Üniversite eğitimi sırasında bir yıllığına İngilizce eğitimi almak için Londra'ya gitti. 2003 yılından itibaren birçok spor dalıyla profesyonel veya yarı amatör olarak uğraşan bir sporcu olarak basketbol ve futbol oynamış, hatta birkaç kez 19 yaş altı kadın Milli Futbol Takımı'na da çağrılmıştır. Bu yıllarda Yapı Kredi Spor Kulübü ve benzeri bazı spor kulüplerinde Fitness Eğitmeni ve Personal Trainer olarak da görev yaptı. 2013 yılında profesyonel spor yaşantısına son veren Gizem Kerimoğlu, aktif spor hayatının ardından oyunculuk ve spikerlik eğitimleri almaya başladı. Ardından kendisine çok şey katan Deniz Erdem'den 2015 yılında Tiyatro Oyunculuğu Eğitimi almıştır. 2015 yılında girdiği Akademi 35,5 Sanat Evi'nde Kamera Önü Oyunculuğu Eğitimi aldı.