Gizem Güneş Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Gizem Güneş kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Gizem Güneş ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılıyor. Peki Gizem Güneş kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Gizem Güneş kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Gizem Güneş ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılıyor. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Gizem Güneş ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılıyor. Peki Gizem Güneş kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde.. 

 

gizem gunes kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Gizem Güneş kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Gizem Güneş kimdir? Gizem Güneş, 30 Kasım 1995 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Marmara Üniversitesi Fransızca Öğretmenliği Bölümü'nden mezundur. İlk oyunculuk deneyimini 2007 yılında rol aldığı Binbir Gece dizisi ile yaşamış ardından İçimdeki Fırtına ve Kanatsız Kuşlar dizilerinde rol almıştır. Gizem Güneş, 30 Kasım 1995 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Marmara Üniversitesi Fransızca Öğretmenliği Bölümü'nden mezundur. İlk oyunculuk deneyimini 2007 yılında rol aldığı Binbir Gece dizisi ile yaşamış ardından İçimdeki Fırtına ve Kanatsız Kuşlar dizilerinde rol almıştır. Gizem Güneş şimdilerde Show TV ekranlarında yayınlanan Kuzey Yıldızı: İlk Aşk dizisinde Feride karakterine hayat vermektedir. Gizem Güneş, 1.71 metre boyunda, 52 kilo ve Yay burcudur.

 

İstanbul’da doğdu büyüdü, bir erkek kardeşi var. “Erkek kardeşimle ikiz kadar benzeriz. İkimizin de fiziksel yapısı babama benziyor. Ama tavırlarım ve karakterim anneme çekmiş. Beş kuşak İstanbullu’yum ama köken biraz karışık. Anneannem Şam’lı, Arap. Anne tarafından dedem Arnavut göçmeni. Babaannem ise Bulgaristan göçmeni. Epey karışık. Her taraftan farklı özellikler aldığımı düşünüyorum. Çocukken oyuncu olmak istiyordu. Aynı zamanda yabancı dillere de büyük bir ilgisi vardı. “Bu nedenle lisede İngilizce eğitimi aldım, üniversitede de Fransızca eğitimi almayı tercih ettim. Kış çocuğuyum ama tamamen bir yaz insanıyım. Küçüklüğümden beri oyunculuk ve dansa büyük bir ilgim vardı. Ailem de, sağ olsunlar, hep bana destek oldular. Kendimi bildim bileli babam kamerasıyla benim her anımı kayda alırdı. Bu yüzden ben de hep kamera karşısında yeteneklerimi gösterme hayaliyle büyüdüm. Şimdi de hayallerimi gerçekleştiriyorum. Oyunculuk benim hep hayalimdi. Ailem ben daha çok küçükken beni bir cast ajansına yazdırmıştı. İlk reklam filmim beş yaşındayken çekildi. İlk dizim de on iki yaşında ‘Binbir Gece’ oldu. Ben de hem dans hem de oyunculuk adına eğitimler almaya başladım. Dört yıl bale eğitimi aldım, sonrasında iki yıl dans ve müzikal oyunculuğu eğitimleri ile devam ettim. Marmara Üniversitesi Fransızca Öğretmenliği Bölümü’nden mezun oldu. Üniversite okurken aynı zamanda oyunculuk eğitimi aldı.

 

‘Binbir Gece’ dizisini hayatının dönüm noktası olarak görüyor. “Küçük yaşta bir televizyon dizisinde oynamak, hayallerime giden yolda ilk adımımdı. Kanatsız Kuşlar dizisi de öyledir mesela. Hayatımda kararsızlık yaşadığım bir dönemde karşıma çıktı. Ve hayallerimden vazgeçmemem gerektiğini o zaman anladım. Televizyon macerasına 2007 yılında 12 yaşındayken ‘Binbir Gece’ dizisinde canlandırdığı ‘Buket Evliyaoğlu’ karakteriyle başladı. ‘Kanatsız Kuşlar’ dizisinde canlandırdığı ‘Cemre’ karakteri ile dikkatleri üzerine çekti.

 

Kişilik Özellikler: Hareketli, enerjik, pozitif. “Kendimle barışık biriyimdir ama herkes gibi benim de bazı hoşlanmadığım özelliklerim var. Mesela her şeyi gereğinden fazla düşünen ve kafaya takan biriyim. Hatta o kadar çok düşünüyorum ki bazen neden bu kadar düşündüğüm üzerine bile düşünmeye başlayabiliyorum. Çoğunlukla hareketliyimdir, enerjik bir yapım var. Gezmeyi, insanları eğlendirmeyi, güldürmeyi severim. Ama bazı günler aşırı sakin olmayı tercih ediyorum. İlk görüşte soğuk bir insan gibi görünürüm ama beni tanıdığınızda samimiyetimi kesinlikle anlarsınız. Neşeli olmayı, insanları eğlendirmeyi seviyorum. O gün mutsuz da olsam, enerjilerini düşürmemek için çevreme bunu belli etmem. Herkes mutluysa ben de mutluyum. Gergin ortamlardan da bu yüzden uzak durmaya çalışırım.”

 

Sektöre küçük yaşta girdi ve bu duruma avantaja çevirdiğini düşünüyor. “Kariyerimin ilk yıllarından bugüne değişen en büyük şey olgunluğum ve farkındalığım diyebiliriz. Bu mesleği yapmaya devam ettikçe hayata ve insanlara dair daha fazla farkındalık kazandığımı düşünüyorum. İletişim yeteneklerim artıyor, bunlar da beni olgunlaştırıyor.” Oyunculukta kendini geliştirmek adına birçok eğitim aldı ve almaya da devam ediyorum. “Zaten her set, o setin oyuncuları, yönetmenleri bile benim eğitim kaynağım. Ayrıca ileride İngilizce ve Fransızca bildiğim için yurtdışında da oyunculuk üzerine eğitim alıp kendimi daha çok geliştirmeyi istiyorum. Şarkı söylemeye bayılıyor, müzik onun için olmazsa olmaz. “Konuşmamı duyan insanlar; ‘Senin sesin de güzeldir, şarkı söylesene’ diyorlar. Fakat güzel şarkı söyleyemiyorum. Bunun için eğitim almayı düşünüyorum hatta. Sesimi doğru kullanırsam söyleyebilirmişim gibi geliyor. Ama şu an bize bir şarkı söyle deseniz, kulaklarınızı tıkayın derdim.”