Gitarda Hızlı Çalmak Mı Duygulu Çalmak Mı? Hangisi Daha İyi?

Youtube'da yayınladığı gitar dersleriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Buğra Şişman, yayınladığı videosunda gitarda hızlı çalmak ile duygusal çalmak arasındaki farkları anlatırken hangisinin daha iyi olduğunu söyledi. 

 

Youtube'da yayınladığı gitar dersleriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Buğra Şişman, yayınladığı videosunda gitarda hızlı çalmak ile duygusal çalmak arasındaki farkları anlatırken hangisinin daha iyi olduğunu söyledi. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Buğra Şişman, yayınladığı videosunda gitarda hızlı çalmak ile duygusal çalmak arasındaki farkları anlatırken hangisinin daha iyi olduğunu söyledi.

 

Yayınladığı videosunda gitarda hızlı çalmak ile duygusal çalmak arasındaki farkları anlatırken hangisinin daha iyi olduğunu söyleyen ünlü sosyal medya fenomeni bu konuda detaylı bilgiler verdi. Kısa sürede binlerce kez izlenen içeriğiyle ünlü sosyal medya fenomeni takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.