Gani Müjde'den Beren Saat'in Sözleriyle İlgili Olay Yorum! Desteğini Böyle Gösterdi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü yazar Gani Müjde, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda İklim Zirvesi'nde "Kadının giysisi siyasete malzeme yapılıyor. Kadınlar haklarını sistematik bir şekilde kaybediyor diye rahatsızlıklarımızı dile getirdiğimizde 'Köprülere, yollara bak ne kadar iyi çalışılıyor' cevabını aldık" diyen Beren Saat'e desteğini Kenan Doğulu üzerinden gösterdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü yazar Gani Müjde, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda İklim Zirvesi'nde "Kadının giysisi siyasete malzeme yapılıyor. Kadınlar haklarını sistematik bir şekilde kaybediyor diye rahatsızlıklarımızı dile getirdiğimizde 'Köprülere, yollara bak ne kadar iyi çalışılıyor' cevabını aldık" diyen Beren Saat'e desteğini Kenan Doğulu üzerinden gösterdi. 

 

gani mujde beren saat e destegini boyle gosterdi

 

Beren Saat ile evli Kenan Doğulu'yu daha çok severim!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü yazar Gani Müjde, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda İklim Zirvesi'nde "Kadının giysisi siyasete malzeme yapılıyor. Kadınlar haklarını sistematik bir şekilde kaybediyor diye rahatsızlıklarımızı dile getirdiğimizde 'Köprülere, yollara bak ne kadar iyi çalışılıyor' cevabını aldık" diyen Beren Saat'e desteğini Kenan Doğulu üzerinden gösterdi. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Beren Saat'e desteğini "Kenan Doğulu'yu severim , Beren Saat'le evli Kenan Doğulu'yu daha çok severim" ifadeleriyle gösteren ünlü yazar sosyal medyada yoğun ilgi gördü.