Burak Deniz İle Deniz Işın Aşk Mı Yaşıyor? Yakalandılar!

Burak Deniz ile Deniz Işın aşk mı yaşıyor? ATV'de yayınlanan Maraşlı dizisinde Celal karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Burak Deniz gönlünü Exxen'de yayınlanan Leyla ile Mecnun dizisinin Leyla'sı Deniz Işın'a kaptırdı. 

 

Burak Deniz ile Deniz Işın aşk mı yaşıyor? ATV'de yayınlanan Maraşlı dizisinde Celal karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Burak Deniz gönlünü Exxen'de yayınlanan Leyla ile Mecnun dizisinin Leyla'sı Deniz Işın'a kaptırdı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Burak Deniz gönlünü Exxen'de yayınlanan Leyla ile Mecnun dizisinin Leyla'sı Deniz Işın'a kaptırdı.  

 

burak deniz ile deniz isin ask mi yasiyor yakalandilar

 

Yakalandılar! 

 

Yakışıklı oyuncu Maraşlı'nın Celali, Bizim Hikaye'nin Savaş'ı Burak Deniz, gönlünü kendisi gibi oyuncu olan Deniz Işın'a kaptırdı. Yakışıklı oyuncu Maraşlı’nın Celali, Bizim Hikaye’nin Savaş’ı Burak Deniz, gönlünü kendisi gibi oyuncu olan Deniz Işın’a kaptırdı. Önceki gün Etiler’de baş başa yemek yiyen çift, kameralara yakalandı. Gazetecileri karşısında gören Deniz Işın, Burak Deniz’in uyarısıyla hemen içeri girdi. Bir süre sonra evlerine gitmek için taksiye binen ikili “yeni aşk” olarak gündemde yerini aldı. Deniz Işın’ın takside başını Burak Deniz’in omzuna koyması ise gözlerden kaçmadı.