Gamze Özçelik Tanzanya'daki Çocuklarla Fotoğrafını Paylaştı! Yalnız Kalplerin Tek Sahibi!

Kurduğu Umuda Koşanlar Derneği ile dünyanın dört bir yanında yardıma muhtaç çocukların yardımına koşan ünlü oyuncu Gamze Özçelik, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Tanzanya’daki çocuklarla olan fotoğraflarını paylaştı.

 

Kurduğu Umuda Koşanlar Derneği ile dünyanın dört bir yanında yardıma muhtaç çocukların yardımına koşan ünlü oyuncu Gamze Özçelik, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Tanzanya’daki çocuklarla olan fotoğraflarını paylaştı. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Gamze Özçelik, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Tanzanya’daki çocuklarla olan fotoğraflarını paylaştı.

 

Gamze Özçelik 1

 

Yalnız kalplerin tek sahibi! 

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda "Bazen dünyaları sererler önüne kalbinde en ufak kıpırdama hissedemezsin. Bazen de bir çok insan için küçücük olacak bir şey kalbini öyle attırır ki nefes alamazsın. Alır seni nice yaşanmışlığa götürür. İşte yalnız kalplerin tek sahibi olan Allah karar verebilir buna. Ne için, kim için ve kimler için atacağına" ifadelerini kullanan Özçelik takipçilerinden tam not aldı. 

 

Gamze Özçelik 2

İşte o paylaşım; 

 

Gamze Özçelik 3

 

Gamze Özçelik 4

 

Gamze Özçelik 5

 

Gamze Özçelik 6

 

Gamze Özçelik 7